Thursday, July 24, 2014

Bay Kinleigh

[ bej kinlej ]

 

Player: Sabrae

FC: Jane Levy



Contact: misadole@seznam.cz

Age: 16 deceased - pád z výšky




Takže zaprvé, bavíme se o holce s opravdu tuhým kořínkem. Narodila se v Desátém kraji, takže setkávání s krví je u ní na denním pořádku. Je zvyklá spát třeba jen pět hodin a nevadí jí to. Pomáhá rodičům se zvířaty většinou do noci a vstává se slepicemi. Téměř každý den na ní připadá úloha zabít oběd, oškubat oběd a uvařit ho. Díky věčné přítomnosti v kuchyni se naučila obrovské přesnosti v práci s nožem a dýkou, kterou používá na všechno. A jelikož je opravdu gurmánka, našla si místečka, kde se vyskytují vynikající bylinky, zelenina i ovoce, které se naučila rozpoznávat kvůli své rodině, aby je aspoň v tomhle ohledu mohla rozmazlovat. Naučila se i lovit pomocí luku. Za to částečně děkuje kapitolanům a jejich mlsným jazýčkům. Kdyby po nich nepožadovali divokou zvěř, nejspíš by to neuměla. S tím jde ruku v ruce i stopování zvěře, orientace v terénu a velmi tiché pochodování spojené s bystrými reflexy. Nedělá jí problém ošetřit nějaká menší poranění, ať už na zvířatech nebo lidech. Běžně se jí stává, že se pořeže a nebo ji poštípe husa, zvykla si i na bolest a zařadila ji do normálního chodu života, sžila se s ní a už ji bere jen jako upozornění na zranění, takže jí vlastně ani tak nevadí.


Nedokáže moc dobře komunikovat s lidmi. Je to tak trošku asociál a individualista. Nemá ráda velké skupinky lidí a dokáže být nesnášenlivá k lidem, kteří se jí už od prvního pohledu nelíbí, ať už jsou, jací jsou. Nedokáže si udělat vztah k člověku, o kterém neví naprosto všechno. Důvěra, to je jiná kapitola. Když ji někdo přesvědčí, že mu opravdu může důvěřovat, udělá to, ale neudržuje žádný vztah. Naprosto dobře si uvědomuje, že jí přes její blízké mohou ublížit, i přesto je to velice konfliktní a cholerický člověk, kterého dokáže nakvasit i nejmenší prkotina. Také neumí plavat a dalo by se říct, že vodu nesnáší a kdyby byla prase, nejradši by se ani nekoupala. Má z ní panickou hrůzu a žije v představě, že i z louže na ní může vyskočit nějaká krakatice. Síla v ní také nějaká je, ale nic extra. Možná by se vyrovnala dívce svého věku, ale chlapci v žádném případě. Kdyby k něčemu takovému mělo dojít, radši zvolí útěk. V tom taky není zrovna nejlepší, rychlost na tom ještě není tak hrozně, ale výdrž… to v žádném případě. Možná tak kilometr uběhne, na víc nemá. Není ani žádný mistr se zbraněmi, ve kterých se absolutně nevyzná. Kolikrát má co dělat, aby ukočírovala luk, natož potom třeba vrhací nože nebo něco podobného. Umění technologie, různé drátky, chemikálie, to všechno jde úplně mimo ní. V desítce se nemá kde setkat s těmito vymoženostmi a je za to i ráda. Nerada by byla třeba poleptaná a nebo sežehnutá proudem.


Narozena do průměrné rodiny v Desátém kraji. Spolu s ní a rodiči v domě ještě žijí její dva bratři, oba mají po osmnáctém roce a oba se úspěšně vyvarovali Hladovým hrám. U nich jde život jednoduchým a pořád stejným způsobem života. Jejich děti odchodí základní školu a pak pomáhají doma na statku s chovem, opracováním a následně vývozem masa či jiných pochutin od zvířat. Rodiče vychovávají děti se vší láskou a už od malička je učí, aby se cenili všeho, co mají. Je to rodina, která drží pohromadě a všichni spolu vychází víc než dobře. Jsou spolu dokonale sladění, každý má svou roli, takže rodina šlape jako hodinky především díky vůdcovské schopnosti otce, kterou, jak je vidět, přebírají i jeho děti. Přes den mají všichni svou práci a večer je čas rodinné pohody. Sednou si spolu nad večeří a povídají si a baví se až dlouho do noci. A Bay je za tohle hrdá na svou rodinu, protože už se tohle moc často nevidí. Především potom v bohatších rodinách, kdy si každý hledí pouze svého. Takže pokud se dostane do Her, bude bojovat tak odhodlaně, jako nikdo jiný. Až do naprostého vyčerpání svých sil a bude ochotná překročit všechny hranice, které dosud měla. I překonat své strachy. Protože ona bojuje za rodinu!

other worlds

stranger2s.jpg