Wednesday, April 11, 2018

Saevitum


V poslední době se začal po krajích šířit nespočet nepokojů, na které jsou Kapitolané a jejich spojenci krátcí. Není to ani tak vinou rebelů ze 13. kraje, kteří nedávno svou existenci potvrdili a ukázalo se, že výpadek 132. Her byl jejich vlastním dílem. Příčinou je hlavně Třetí kraj, který dostal mnoho výhod, ovšem jež ostatní kraje vůbec nepodporují, ať už jsou to bohatší nebo chudé kraje. Kraje stojí za svým názorem a často s tímto nadržováním nesouhlasí. Ke všemu se technologie začala nesmírně rychle vyvíjet a fanoušků to moc neposbíralo. Některé rodiny již zesnulých splátců nejsou nadšeni a připojují se k nimi i další lidé, kteří by rozhodně nechtěli, aby se to samé stalo jejich dětem. Žádný souhlas k využití tváří padlých splátců Kapitol nedostal, to mu však nezabránilo, aby je využíval bez jejich souhlasu. To zapříčinilo, že se v zemi nenachází moc věrných stoupenců a ani tací, co měli z vlády respekt a chovanou zbabělost vůči systému. Distrikt 3 si momentálně v popularitě ostatních krajů nevede úplně nejlépe, ale od Kapitolu jim dokonce byly zřízené lepší podmínky v kraji, avšak prozatím nezískaly povolení ke stavbě výcvikového centra, aby hlavní město udrželo současné profesionální kraje v klidu. Kapitolská vláda musí nyní čelit několika nepříjemnostem a zůstává jenom otázkou času, kdy znovu ukáže svoji moc a některé kraje zničí. Není to žádným tajemstvím, jelikož je oznámeno, že dokud budou nepokoje, může se to krajům vymstít. Bohužel některé kraje neposlouchají a nechtějí, aby se s nimi takto jednoduše manipulovalo.

Přihlašte se jako vždy do komentářů, pokud budete aktivní. Akce není povinná, ale v týdnu konání můžete získat nějaké výhody pro své postavy. Každopádně doporučuji se aspoň trochu připojit, kvůli změně. Také můžete pak snadněji zjistit, co vás čeká v budoucnu.

  • Koná se: 20.-27.4.
  • Místo: Panem
  • Zváni jsou: všichni
  • CO BUDE NA AKCI
    • Změna prostředí a specializací krajů
    • Destrukce některých krajů
    • Stanoveny nové zákony
    • Vypravěč, který rozhodne o osudu Panemu
    • Zvýšená odměna za jednu hru na 2 obrany
    • Volný pohyb po celém Panemu pro kohokoliv
    • Více již překvapení...

10 comments:

  1. Cursea Viva Aethelwood

    ReplyDelete
  2. Amanda Young

    ReplyDelete
  3. Catastropha Saineverrex

    ReplyDelete
  4. Pokud to bude jen trochu možné, ráda bych zapojila co nejvíce postav napříč celým Panemem :) Takže Kapitolany, obyvatelé krajů i 13. kraj, jak to jen bude prostě časově možné. Hlavní prioritou pro mě však bude Ezruš s Omarem :D

    ReplyDelete
  5. K dispozici budou ti, co jsou potřeba.

    ReplyDelete
  6. Pietro

    Na akci se samozřejmě zapojím, ale až v průběhu. Jinak též jako Renaiti se zkusím do hry pustit s co nejvíce mými lidmi. Poprvé na veřejnost vstoupí i Lindsey van Havilland.

    ReplyDelete
  7. Archer se taky zapoji ale az od 22. (Možná 21 když se mi bude chtít hrát ve vlaku)

    ReplyDelete
  8. Tak ešte jedna.
    Nica Rayana Thersix

    ReplyDelete
  9. Tak ještě Prue Wesmyron a Piper E. z 13.

    ReplyDelete
  10. Napokon ešte zapojím nejaké postavy, uvidím podľa potreby.

    ReplyDelete

other worlds

stranger2s.jpg