Friday, August 16, 2019

Explicit Content


[7. výroční akce webu] Jelikož bude konec září pro mě trochu náročnější, přicházím sem s výroční akcí dříve, která se bude konat v "klidnějším" duchu a žádné složité hádanky se luštit nebudou. Mělo se však jednat jen o pouhé přátelské posezeníčko v klubu na Hangáru 42, ale pozvánky se jaksi rozutekly i jiným směrem, když se při krátkém výpadku proudu v Kapitolu, stala nehoda. Nehoda. Takto praví Gunner Cosgrove, úžasný technický mág, jenž to všechno pěkně zpackal, když se ve své nervní zběsilosti rozhodl, že vymlátí z laptopu všechny klávesnice, protože mu vypadl internet. I to se stává těm nejlepším. Naštěstí, tedy bohužel pro Gunnera a Sigourney, mají v Kapitolu rezervní zdroj energie, tím pádem byl internet ihned funkční, a tak se při mlácení do klávesnice stalo, že to místo soukromých zpráv odeslal přímo veřejnosti na sociální síť. Smazáno sice bylo hned, ale škody to napáchalo a fanoušci jeho příspěvek přeposílali dále. Bylo v plánu to zrušit nebo přesunout na jiný den, ale při dlouhém polemizování došli oba k názoru, že by to mohla být sranda. Pokud už se stane, že se objeví nesympatická dušička, tak s ní mohou navštívit tajemný Žoldnéřský spolek.
  • Cena: 50 kreditů, zvaní zdarma
  • Koná se: 6.9. 17:00 - 9.9. 17:00
  • Místo: Hangar 42 [2. kraj]
  • Zváni jsou: [Gunner Cosgrove] - Avacyn, Charon Vanderbilt, Crimson Aswegan, Landon Calloway, Nadir Calloway, Nyx Kesington, Omar Wesmyron, [Sigourney Wesmyron] - Bianca Zamora-Forsythe, Ragnar Forsythe a další, kdo si sáhne do kapsy pro kreditku...
  • Dress code: žádný
  • CO BUDE NA AKCI
    • hudba, alkohol a vaše fantasmagorické představy
    • hlavně Sigourney *sultry wink*, sekundárně Gunner *roguish smirk*
    • další zajímavé osobnosti jako vedlejší činnost *yawn*

6 comments:

  1. Avacyn, Crimson Aswegan, Gunner Cosgrove, Landon Calloway, Nyx Kesington, Sigourney Wesmyron... ano, beru dost a rozhodla jsem se, že to budu stíhat.

    ReplyDelete
  2. Omar Wesmyron, Charon Vanderbilt, Bianca Zamora-Forsythe

    ReplyDelete
  3. Val-Kyrie, Nadir Calloway, Tyrell Gilbert

    ReplyDelete
  4. Ragnar Forsythe, Rogue Trainwrexia a možná přijde i ... Andrea Ryanaird.

    ReplyDelete

other worlds

stranger2s.jpg