Monday, October 12, 2020

Trevor Snyder

[ trevr snajdr ]

[player] Fion

[fc] Robert Pattinson
 

the only mystery in life is why the kamikaze pilots wore helmets

× [species] human
× [date of birth] august 18, 2207 | ♌︎ leo
× [loyalty] capitol
× [credits] 3 000

× [level] 10
× [age] seventeen | 17
× [occupation] student
× [gems] 5





vitality [ +30 ] × defense [ 72 ] × deceased - probodnuté srdce: Larsyn Kai Scorsese
  • Jako dvanáctiletý špunt se ve zbraních příliš neorientoval, takže si jako svou primární „asistenční pomůcku“ náhodně zvolil mačetu. V začátcích profíkovské dráhy s ní poměrně neúspěšně zápolil, ale nakonec se se svou kráskou dokázal spřátelit. Nyní představuje takřka jeho prodlouženou ruku. Díky povinné taneční průpravě se naučil, že sekáním hlava nehlava si k přesnému zásahu nepomůže, takže ovládá velké množství otoček a dalších triků. Coby psycholog-amatér umí velmi dobře číst v lidech, což využívá na denní bázi. Mohl by z něj být dobrý manipulátor, ale pravděpodobně by na to neměl žaludek. Nikdy neměl potřebu lidem ubližovat, protože byl odjakživa oblíbený v kolektivu. Sice díky tomu přitahoval řadu falešných přátel, kteří se s ním bavili pouze kvůli popularitě, ale nikdy si s nimi hlavu nelámal. Většinou platí za tichého posluchače, který vstřebává informace, které o sobě nepozorní mluvkové bez výčitek vypouští do éteru. Díky svému dobře vyvinutému smyslu pro morálku však získané pikantnosti většinou nešíří dál – je ale rád za případné eso v rukávu. Často lidem slouží jako vrba, protože skutečně umí mlčet jako hrob. Z cizího utrpení však nemá žádné potěšení. Trevor je pragmatik a realista, zbytečně se neutápí v minulosti, přítomnost nevnímá a budoucnost také příliš neřeší. Nemá potřebu ze sebe dělat pozéra, v hlavě to má srovnané mnohem líp, než by většina lidí tipovala. Běžně je vnímán jako ten cool týpek do nepohody, který občas přijde i s nějakou dobrou připomínkou. Svým způsobem představuje ideálního spojence. Je loajální, dobře mu to myslí a může se pyšnit ostrým jazykem, který mu vysloužil přízvisko charismatický. Během svého tréninku nevynechal prakticky žádné odvětví, jehož znalost by se mu v aréně mohla hodit. Není sice expert v určitém oboru, ale zná od všeho trochu, což jej dobře připravilo na různé eventuality, které by si na něj tvůrci Her mohli připravit.
  • Vše, co lze počítat mezi jeho přednosti, se může lehce proměnit v nevýhody. Zejména pak jeho silně vyvinutý smysl pro spravedlnost, díky němuž nedělá morálně problematická rozhodnutí. Pokud by dostal dobrý důvod, pro některé lidi by se dokázal i obětovat – v rodině Snyderů i v této době převažuje spiritualita, která do značné míry formovala jeho uvažování. Láskyplní rodiče v něm podněcovali pouze pozitivní vlastnosti, protože jeho účast v aréně nikdy nebyla jejich cílem, takže neměli důvod k tomu, aby ze svého syna dělali monstrum se sklony k nekalostem. Své rozsáhlé znalosti lidské psychiky by mohl snadno využívat ve svůj prospěch a škodit ostatním, ale připadá mu to nemorální, takže se k podobným praktikám neuchyluje. V krajní situaci by s tím však neměl problém. Na první pohled působí chladně a nepřístupně, což je v ostrém kontrastu s jeho pravou povahou a mnohé lidi to může odradit od komunikace s ním, ale nejedná se o nic, co by mu výrazně znepříjemňovalo život. Je velmi bezstarostný, protože v životě nezažil žádné trauma, které by jej negativně zformovalo, takže má sklony k dětinskosti a idealizaci lidí a situací kolem sebe. Byť to někdo může považovat za výhodu, fakt, že se celý život úspěšně vyhýbal nepříjemným situacím, je mu ve skutečnosti na škodu. Řeší pouze všední pubertální starosti, tak jako stovky dalších kluků, ale pro problémy ostatních má hluboké porozumění. Trpí panickým strachem ze tmy a ticha a špatně snáší samotu, protože je zvyklý na široký okruh přátel a svou rodinu, se kterou má velmi dobrý vztah.


  • [ appearance ] Platí nepsané pravidlo, že v profesionálních krajích je koncentrace dobře vypadajících lidí procentuálně vyšší, než kdekoliv jinde v Panemu, a Trevor nepředstavuje výjimku. Sám představuje průměrně pohledného, dobře udržovaného jedince, kterých se v kraji vyskytuje nespočet. S přihlédnutím ke své přirozeně mírné a nesobecké povaze ani necítí potřebu na svůj vyladěný genetický kód nijak upozorňovat, takže mu zcela vyhovuje, že žije zrovna na místě, kde je konkurence poměrně vysoká. Není to žádný narcis, který by trávil dlouhé hodiny upravováním se v zrcadle, ale rozhodně se o sebe stará, protože si uvědomuje, že reprezentativní vzhled je dobrá vizitka. Jelikož si snaží udržet dobrou reputaci, považuje to za jeden z klíčových bodů. Z tohoto důvodu velmi často nosí formální oblečení, přestože to situace přímo nevyžaduje – obleky a košile všeho druhu jsou u něj takřka na denním pořádku. Je rád, když může působit seriózně a věrohodně a v kombinaci se sympatickou povahou mu to velmi dobře vychází. Obecně jej lze považovat za takové zlaté dítě, které se snaží jít příkladem všem ostatním. Mnozí jej kvůli tomu považují za nudného, ale Trevor si s tím nikdy hlavu nelámal. Odjakživa měl vyšší cíle, které jeho vrstevníci vzhledem ke své pubertální omezenosti nikdy nemohou pochopit.
× × ×
  • [ file 001 ] Narodil se do milující rodiny, která mu do života dala vše, co by čestný člověk měl znát. Otec dlouho pracoval ve vinařském průmyslu, který svého času dobře vynášel, takže matka mohla zůstat v domácnosti. Měl prakticky bezchybné dětství, které by mu ledajaké dítě mohlo závidět. Zlom přišel až v době, kdy dosáhl sklizňového věku – firma, ve které pracoval jeho otec, shodou okolností začala prožívat obchodní krizi, což značně ohrozilo finanční stabilitu rodiny. V té době Trevor na vlastní žádost nastoupil do Akademie. Účast ve Hrách nikdy nepatřila mezi jeho ambice, ale jednalo se o jednoduchý způsob, jak získat nějakou volnočasovou aktivitu, která navíc zvyšovala prestiž v očích ostatních spoluobčanů. Trevorův otec počítal s tím, že své místo zavčasu opustí a počká na jinou pracovní příležitost, ke které by mu mohlo pomoc právě synovo působení v Akademii, ale osud rozhodl jinak. Vinařská společnost zkrachovala a peníze, které Snyderovi vpravili do Trevorova výcviku, náhle akutně chyběly. Tehdy se Trevorovi vyplatila nově navázaná známost, která jeho otci zajistila stabilní pracovní místo. V poměrně nízkém věku se začal zajímat o typické záliby puberťáků, protože odjakživa působil mnohem starším dojmem, než ve skutečnosti byl. Kromě vzhledu za to mohl i dobrý všeobecný přehled, který byl na poměry jeho vrstevníků skutečně nadstandardní. V patnácti letech už představoval experta v mnoha oblastech mezilidských vztahů – našel si zálibu v psychologii, takže na divoké večírky chodil spíš analyzovat ostatní, než ukájet vlastní potřeby či zapíjet mindráky, i když se různým excesům pochopitelně nevyhnul. Jako mnoho pohledných chlapců jeho věku si našel zálibu v častém střídání přítelkyň, ale vždy s nimi dokázal nějakou dobu vydržet a nakonec jim se ctí dát košem, čímž se lišil od svých jiných děvkařských kamarádů. Kromě paření má zálibu ve hře na klavír, která je v rodině Snyderů společně s dobrou praktickou znalostí nejznámějších společenských tanců považovaná za základní dovednost. Jako dítě onen nástroj nenáviděl, ale ve vyšším věku dokázal docenit jeho kouzlo. Na poměry Jedničkářů jej tedy lze považovat za poměrně atypického jedince, protože aréna je v jeho žebříčku priorit až na spodních příčkách.


  • Anniston Irvine-Duesenberry × Pokud nepočítáme televizní obrazovky, kde sledoval její průchod arénou, poprvé se tváří v tvář setkali na neblaze proslulé jachtě, která ztroskotala ve Čtvrtém kraji. Tragické události však mají tendence lidi stmelovat a výjimkou nebyli ani Trevor s Anniston. Nebýt jeho odchodu do arény, s největší pravděpodobností by se pokusil jejich známost rozvinout v něco většího, protože podvědomě tušil, po čem prahne a bylo mu jí z principu líto. Coby čerstvá vítězka Hladových her jej přirozeně zajímala, a jako tomu bylo u mnoha ženských subjektů jeho zkoumání, Trevorova zvědavost brzy přerostla i v zájem o fyzično. Jakmile však zjistil, že je na něj fixovaná mnohem víc, než předpokládal, okamžitě jejich záletům učinil za dost. Trevor nikdy necítil potřebu lámat nevinným dívkám srdce, takže by jej nikterak netěšilo, kdyby jeho odchod do arény oplakala. V mnoha ohledech u ní dosáhl určitých prvenství, čímž se jeho pomyslné poslání naplnilo. Podle Trevora se jednalo o lehce kontroverzní projev dobrosrdečnosti; většina lidí by to však vyhodnotila jako obyčejný dick move, tentokrát však s uvěřitelnou zástěrkou.
  • Vender Crius Sinclair × Nedá se říct, že by byli dobří kámoši, ale žijí v jakési symbióze. Trevor Vendera zasvětil do temného světa nekončících večírků a Vender mu na oplátku zachránil kejhák – respektive jeho rodiče, kteří Trevorova otce zaměstnali v rodinném podniku. Nebýt tohoto kroku, Trevorova rodina by pravděpodobně skončila na dlažbě a on by nemohl pokračovat v tréninku na Hladové hry, který byl finančně velmi náročný. Díky této skutečnosti je Hylandům zavázaný, v opačném případě by se na Vendera už dávno vykašlal. Jejich přátelství totiž nemá prakticky žádný vedlejší přínos, protože Vender se jeho pokusům o bližší kamarádský vztah vytrvale brání. Je si však vědom toho, že Hylandovi dluží protislužbu, takže je ochotný pro něj udělat prakticky cokoliv. Jeho ochranitelské sklony vůči mladšímu kamarádovi a jeho zájmům tedy nejsou důsledkem jakési abnormálně vysoké duševní kompatibility, ale obyčejného pragmatismu, smyslu pro spravedlnost a jakéhosi samaritánství, protože si je vědom toho, že i zdánlivě beznadějný idiot jako Vender má ve skutečnosti skrytý pozitivní potenciál. Zároveň tedy Hylanda vnímá jako vděčný subjekt pro své pozorování, čímž jej nesmírně vytáčí.

  • 1x obsidiánový klíč
  • cestovní doklad, mobil - Advansy

other worlds

stranger2s.jpg