Wednesday, July 07, 2021

Treyton Kalen

[ trejtn kejlen ]

[player] Pietro

[fc] Hero Fiennes-Tiffin
 

nope… still don't care, try again tomorrow

× [species] human
× [date of birth] december 11, 2207
× [age] seventeen | 17
× [loyalty] neutral
× [credits] 3 000

× [level] 3
× [zodiac sign] sagittarius ♐︎
× [height] 188 cm | 6' 2”
× [occupation] student, drug dealer
× [gems] 0




vitality+16 ] × defense35 ] × deceased - podříznutý krk: Vender Crius Sinclair
  • Treyton sám nikdy nepociťoval pocit chudoby. Jelikož má jeho rodina na poměry Šestého kraje poměrně dost finančních prostředků, doma mu vždy dopřáli vše, co si jen přál, a bylo o něj velmi dobře postaráno. Nikdy si nemohl stěžovat, že by mu něco chybělo, avšak výchova rodičů dost selhala. Aby si mohli žít jako v pohádce, museli hodně pracovat. Tím pádem na své jediné dítě neměli nikdy moc času. Chůvu přestali platit, když dosáhl devíti let, neboť usoudili, že je to i přes jejich sociální zajištění ztráta peněz. Nevadilo mu to, vždycky si raději věci zařídil sám. O něčí pomoc se totiž nikdy neprosil, stejně by se jí nikdy nedočkal. Někdy šlo řešení problémů po dobrém a někdy se holt musel i poprat, aby dostal, co chtěl. Je hodně ambiciózní. Opravdu si jde vždy za tím, o co má zájem a přes to ani vlak nejede. To platí i ohledně majetku. Od svých rodičů ani nikdy nechtěl moc peněz. Věděl, že dostane, o co si řekne, ale to ho vůbec nebavilo. Proto je o nic neprosil, stejně s nimi nikdy neměl dobrý vztah. Na své věci si vždy dokázal vydělat sám. Ze začátku legálním způsobem, ale později zjistil, že se rychleji vydělává ilegálně. Nejčastěji se tedy živí prodejem drog, je opravdu dobrý dealer. Zvládne snad každého přesvědčit, aby si od něj koupil drogy, s čímž automaticky přicházejí velké sumy peněz. Ty nejčastěji a nejraději utrácí v barech a klubech. Další jeho zálibou jsou dopravní prostředky, nejvíce se zajímá o auta. Když má peníze, tak se účastní nelegálních závodů, které často úspěšně vyhrává. Treytonova povaha se může zdát opravdu zvláštní a pro některé lidi i složitá. Na první pohled to rozhodně není sympaťák, ba naopak, působí namyšleně a trochu nepříjemně. Ve skutečnosti tomu tak není. Když mu neházíte klacky pod nohy, rozhodně s vámi žádný problém mít nebude a budete mu jednoduše ukradený. Problém s ním ale opravdu mít nechcete. Dokáže být přesvědčivý lhář a udělat vám ze života peklo. Umí dobře hrát na city a dokáže se vám dostat pod kůži, a to ani nevíte jak. Možná je to jeden z důvodů, proč z něj jeho vrstevníci mají respekt a nechtějí s ním mít žádný problém. Samozřejmě bývá i velmi sympatický a dokáže se dostat pod kůži i příjemným způsobem. Takové štěstí mají většinou holky, které ho nějakým způsobem zaujmout. Výjimečně se může jednat o kluky. Své pravé pocity a emoce na sobě nedává skoro znát. Podle něj je to totiž známka slabosti, kterou nechce projevovat. Ačkoliv se to nezdá, je chytrý a opravdu ve své hlavě něco má. Jeho znalosti by se občas klidně daly srovnávat s privilegovanými kraji. Na první pohled na to totiž moc nevypadá, a proto v tomhle skutečně překvapí. Se zbraněmi to moc dobře neumí. Zručný je pouze s nožem a kudlou, se kterou dokáže předvést divy. Občas se jako dealer drog musí vypořádat se zákazníky, kteří neprovádí své platby včas. Rozhodně by s ní někoho i zabil, ale hlavně umí ostatní řezat tak, aby u toho pořádně trpěli, takže se víckrát nestane, že se s platbou opozdí.
  • O svých slabinách opravdu nemluví, protože k tomu nemá žádný rozumný důvod. Mezi svými vrstevníky má celkem zajímavé postavení a vzbuzuje jednoduše respekt. Kdyby někdo věděl, v čem je špatný nebo jaká jsou jeho citlivá místa, hned by toho určitě využil. Takový je totiž život. I když je za to nerad, pořád je to jenom člověk a má své slabé stránky. Těch se jen tak nezbaví. Nikdy se nenaučil pracovat v týmu, ani ho nikdy nezajímal názor ostatních. Vždy pracuje a řeší sám. Když se mu do jeho problémů snaží někdo plést nebo mu s nimi pomoct, nikdy to nedopadne dobře. Neumí v týmu komunikovat, protože to v životě nepotřeboval a doufá, že ani nebude. Úplně nenávidí, když se mu někdo snaží motat do jeho osobních věcí. Dalším jeho nedostatkem je zrak – nevidí moc dobře na dálku. V normálním životě to není problém, nejedná se o nic hrozného. Mohl by nosit brýle, ale nenosí. Má za to, že by v nich vypadal slabě. Na tom nejspíš něco bude. Neumí tedy pořádně zaostřit a to by mu v aréně mohl dělat problém. Do dálky vidí rozmazaně, tím pádem pro něj nepřipadá v potaz používat zbraně, jako je luk, vrhací nože a další tomu podobné. Se svým zrakem má problémy už od dětství, ale rodiče o tom nevědí, stejně jako neznají všechny jeho slabé stránky. Zrovna u nich by se dalo polemizovat, jestli o něm vůbec něco vědí. Trochu se na něm ten jejich nezájem podepsal. Mívá kvůli nim problémy s důvěrou a nevěří opravdu nikomu kromě sebe. Vzhledem k tomu, že si určitě nedokáže jen tak najít nějakého spojence, by to mohlo být obrovský problém. Těžko říct, jestli by si vůbec nějakého sám od sebe dokázal najít. S velkou pravděpodobností by se mu to ale nepovedlo. Když chce, dokáže komunikovat s lidmi. Většinou pouze s klienty nebo s vrstevníky, kterým přikazuje, co dělat. Rozhodně nikoho nebere jako rovnocenného. Na to určitě dříve nebo později doplatí.

  • [ file 001 ] Kalenovi nejsou v Šestém kraji nijak známí, a v celém Panemu už vůbec. Vždy zapadali mezi obyčejné občany, kteří jsou na poměry tohoto kraje s penězi za vodou. Občas se o jejich rodině říká, že mají štěstí ohledně Hladových her, protože nikdo z jejich rodiny nebyl nikdy vybrán. To platí ze strany matky i otce. Nejspíš to je pouhá náhoda, ale lidi z toho dokážou udělat velkou věc. Je jedináček, ale to mu nezískalo nějak velkou pozornost rodičů. Minimálně během posledních pár let jim je naprosto ukradený. Upřímně mu to i vyhovuje, protože si chce žít svůj život a nebýt na nich závislý, což se mu zatím daří. Vydělává si sám, i když nelegálně, prodejem drog. Zatím ho nikdo nechytil, tak si na nic nestěžuje. Ve škole nikdy moc dobře nezapadl do kolektivu. Na druhou stranu z něj nikdy nevyčníval. Učitelé si ho nevšímali a jeho spolužáci také ne. Co se týče známek, též se pohyboval v průměru. Školu však začal v posledních letech zameškávat. Usoudil, že je to pro něj ztráta času a že tam nechce chodit. Doma mu to ani nerozmlouvali, takže má od svých patnácti let domácí studium. Je ale naprosto do očí bijící, že se jeho domácí studium nekoná, avšak chytrý je opravdu hodně i bez školy, takže všechny srovnávací testy vždy zvládne v pohodě. Místo školy se potuluje v ulicích Ox Novusu. Buď prodává drogy, vysedává v barech, nebo se účastní nějakých nelegálních závodů aut. Sám žádné návykové látky nepožívá, pouze pije občas alkohol. Svůj život bere poměrně pozitivně. Žádné neštěstí se mu zatím nestalo, zdravotní problémy nemá a s penězi už vůbec. Zákon porušuje, ale dělá to tak dobře, že na něj nikdo nemůže. Doufá, že ho ani Hry nemůžou ohrozit. Holt, když ho vyberou, tak tam půjde a buď vyhraje, bude si žít fajn život vítěze, nebo naopak prohraje, umře a nebude muset bydlet v takové díře, jako je Šestý kraj. Upřímně svůj rodný kraj nemá moc v oblibě. Přijde mu, že se tu nic nenachází. Jednou totiž navštívil První kraj a ten se svým určitě srovnávat nemůže. Mentalita lidí je úplně odlišná, o vyspělosti kraje nemluvě. Měli tam všeho více než v Šestce, která by mu ani nechyběla. Stejně ho tu ve výsledku nic nedrží. Vztahy tady nemá a vlastně tu pro něj není nikdo podstatný. Chtěl by žít v nějakém lepším kraji, ale není naivní. Je mu jasné, že by mu to nikdy neprošlo. Jedině, že by si tam někoho vzal, a i tak to není jisté. S jeho schopností navazování kontaktů je ale šance skoro nulová.

other worlds

stranger2s.jpg