Saturday, July 19, 2014

Fawcett Drexcolt

[ fóvhset drekskolt ]

 

Player: Larsyn

FC: Alexis Ren



Contact: creationoflars@gmail.com

Age: 16 deceased - probodnuté srdce: R. A. Wayne


Token: Gumička na vlasy


Co se zbraní týče, tak se od ostatních obyvatel v kraji nikterak neliší. Ve velmi mladém věku se naučila, jak se má zacházet se známým nástrojem Sedmého kraje, neboť vypomáhala v lesích, a tím započal trénink do Hladových her. Je si vědoma toho, že se může kdykoliv dostat do arény a taky má svůj život velmi ráda, tudíž se dobrovolně učila bojové taktiky se sekerou. Uměla by si poradit i s dýkou a dalšími podobnými zbraněmi. Častokrát jako děcko dloubala do stromu, aby se zbavila kůrovců. No, moc efektivní to nebylo, ale bavila se na tom, že je mohla tou čepelí rozplácnout, jiné hračky bohužel k dispozici neměla. Škůdce moc v oblibě nemá, což by řekla o každém existujícím hmyzu. Později, když jí to přestalo bavit, tak si na ně vzala zapalovač a sprej, jenže to se jí ovšem zabavilo s tím, že je celý jejich kraj z dřeva a není to dobrý nápad. Fawcett většinou moc chytře nepřemýšlí. Je schopná udělat takovou kravinu, která by mohla všechny v aréně zabít společně s ní, což ji dělá velmi nebezpečnou. Dá se to prakticky považovat za schopnost, která však ublíží i jí, takže ve výsledku je to vlastnost úplně k ničemu. V pozdějších letech si našla jiné zájmy, které nevyžadovaly možné nebezpečí –⁠ gymnastika a balet, což je pro dívku z chudého kraje velmi neobvyklé. Nicméně se tomu věnovala velmi ráda a též jí to přineslo spousty kladů. V kraji samozřejmě žádný baletní kroužek není, ale s malými krůčky se učila sama. Není z ní žádná expertka, před profesionálními baletkami by vypadala jako novic, ale není to marné a stále se na to lze s obdivem dívat. Moc se s tím příliš nechlubí, protože ani nemá komu a nepřijde jí to jako nic speciálního. Kvůli gymnastice získala ohebnost, čímž si v aréně jistě zajistí několik výhod při boji. Taktéž jí nechybí výdrž, kterou si vybudovala při pracích, kde se musela téměř denně potýkat s fyzickou námahou. Má v sobě neskutečně mnoho energie na rozdávání téměř denně vydrží dlouhé tůry, ve výkonná ve vytrvalostním běhu i sprintu, zkrátka se žádné námaze jen tak hned nezalekne. Miluje přírodu a pobyt venku, nikdy by si snad nedokázala zvyknout žít ve městě. Zná své okolí jako své boty. Kdyby se měla dostat do přírodní arény, zvládla by se bez problému zorientovat a neměla by problém s přežitím. Obstarat si jídlo lovem na souši a dokonce i v mělkých vodách je pro ni každodenní záležitostí, tudíž ji zvládne snadno kdekoliv. Využívá na lov primárně oštěp nebo jednoduché pastičky, které se na první pohled zdají nekvalitní a na hranici rozpadu, ale jsou dosti efektivní. Nezalekne se krve a zabití by jí tedy nemělo dělat žádné problémy, koneckonců je přeci už zvyklá na přípravu syrové masa a diskomfortní život jí též dodal odvahu se nebát určitých věcí, kterých by se ostatních zalekli.


Želbohu na tom se svou inteligencí není jako průměrní obyvatelé Třetího kraje, kteří jsou oproti zbytku nadprůměrně inteligentní. Fawcett by se dala normálně zařadit mezi průměrné, ale občas nad svými činy nepřemýšlí a může se jevit trochu hloupě. Možná jenom nebude u svých vrstevníků oblíbená nebo hned nezaujme, protože bude ve svých konverzacích trapná. Tolikrát se jí stalo, že se kvůli tomu s ní někdo nebavil, a tak se ani už nesnaží. Kvůli tomu se jí hrozně špatně vytváří nový kontakt a moc si k sobě lidi nepouští, protože se bojí, že by si z ní utahovali. Jenže ona tu školu prostě nenavštěvovala. Raději se totiž soustředila na práci, aby se měla celá její rodina dobře. Ke všemu není vůbec studijní typ a nebere vzdělání v Panemu jako moc důležitou věc. Měla sice domácí školu a učitelkou jí byla matka, ale ta toho také moc nevěděla a bohužel jí ke znalostem moc nepřispěla. Bohužel nezvládne vůbec rozeznat bylinky, všechno je to pro ni ta samá tráva, akorát je něco celé zelené a něco má barevný květ. Ovocné plody jakžtakž ještě zvládne, ale pokud by měla rozeznat černý rybíz od rulíku zlomocného, tak je to špatné. Naštěstí není ten typ, co by snědla všechno na co si přijde. Expertkou na technologie také není, protože ji žádná neobklopuje, tím to končí. Musí se ještě dodat, že nikdy neměla dokonalý trénink profesionála, tak se jim rovnat prostě nemůže. Možná by zvládla přeprat profíka, ale kdyby proti ní stál nějaký hromotluk, tak je s ní amen. Také nikdy neměla možnost v ruce držet luk nebo vrhací nože, takže to neovládá a pravděpodobně by s lukem nedostřelila ani na metr, to by se musel stát zázrak, aby něco trefila. K plavání se těžko dostávala. V kraji se sice našlo vodstvo, ale nikdy pod vodou nebyla více jak kousek pod pas. Má hrozný strach z výšky, i když by to nikdy nepřiznala. Kvůli tomu rozhodně nepoleze do výšek, tedy lezecké schopnosti nejsou jejím nadáním. K dalším nevýhodám patří její časté výpadky, kdy se jí před očima zatemní. Velmi často se dostává do mdlob nebo má migrénu, to jen, pokud nemá v sobě dostatek tekutin, což může být velký průšvih. Docela sebe podceňuje, jelikož jí bylo celý život řečeno, že není ničím výjimečná. Kromě své rodiny, která je nejdůležitější součástí v jejím životě. Kdyby se někomu něco stalo, tak vůbec neví, jak by se s tím poprala. Udělala by pro ně cokoliv, dala by za ně ruku do ohně a klidně by pro ně zemřela.


Narodila se tradičně do rodiny Drexcolt, je nejstarším dítětem. Její život ještě pak okořenili dva sourozenci – prostřední Vesper a nejmladší bratr Kaizen. To je tak vše k té jejich průměrné rodince, která není ničím zvláštní. Život v Sedmém kraji celkově není ničím výjimečný, aspoň takhle to u ní je. Jako malá se mohla alespoň bavit na tom, že může být v lese a hrát si. Není to myšleno nijak zle, ona ráda tráví čas ve volné přírodě. Spíše to má všechno do činění se stereotypem, jelikož to se nikdy v kraji nezmění. Každý den dělá úplně to samé, je to stejné prostředí a neměla moc možností. Ano, její rodina si nevedla zas tak hrozně, ale to proto, že se celá rodina pokoušela něco vydělávat. Ráda by zkusila nějaké dobrodružství a klidně i to nebezpečí, ale nic takového se jí zatím nenaskytlo. Možná tak ty Hladové hry, ke kterým nemá záporný vztah. Popravdě má Hry docela ráda a nevadí jí, že něco takového existuje, považuje to za spravedlivou očistu a také je to nezbytnou součástí Panemu. Sice řekne, že je strašně nelidské zabíjet malé děti, ale zároveň to chápe. Poslat do arény na smrt dvacet tři dětí pro ni není za jeden rok tak moc, navíc vyhraje jeden velikou cenu a finančně obstará rodinu. Tím si dost znepřátelila nějaké lidi, kteří jsou proti tomu. Mysleli si o ní, že není zrovna nejmilejší osobou, ke všemu nepomáhal ten fakt, že ráda šikanovala své sourozence a občas si dělala z místních lidí srandu. Za to všechno ale může nuda, protože to byla v podstatě její jediná zábava. Měla vždycky kecy a nikterak se s tím netajila. Všichni se jí zdáli o ničem a byli pro ni nudní, takže si ani nevyhledávala kamarády. Má sice dvě kamarádky, ale nedá se říct, že by to byly nejlepší kámošky na život a na smrt. Má snad i dojem, že je pro ně jen kamarádka do počtu. Vždy se mezi ně cítí jako páté kolo u vozu, ale i přesto má své kamarádky ráda. Kdyby ji ale někdo znal v domácnosti, věděli by, že je ke svým sourozencům velmi starostlivá, a kdyby jim někdo jen zkřivil vlásek, tak by si je podala. I přes všechny ty špatnosti, co jim říká, je zbožňuje. Vždyť je to jenom neškodná sourozenecká rivalita. Chováním bývá dosti neohrabaná a zrovna slušně se nechová, alespoň co se týče slovníku. Je sprostá a rodiče jí za to zrovna pohlavky nedávali, takže se ty výrazy naučila používat a nebere to jako něco špatného. Jinak je Fawcett dost zodpovědná bytost, pokud něco slíbí, tak to udělá. Je dochvilná, nestává se, že by někam přišla pozdě nebo něco dodělala po určeném limitu. Kdyby se něco takového stalo, tak to možná jen proto, že si cestou někde zlomila nohu nebo je mrtvá.

other worlds

stranger2s.jpg