Wednesday, December 07, 2016

Halcyone Cosgrove

[ halsien kóstgrouv ]

 

Player: Larsyn

FC: Taylor Marie Hill



Contact: creationoflars@gmail.com

Age: 15 deceased - sebevražda


Token: Pudrový parfém o vel. 2 cm v chokeru


Halcyone je víc mozek než svaly. Nicméně je z Druhého kraje a něco o boji zná, takže zas tak marná nebude, právě naopak. Stále je v boji lepší než jiné neprofesionální kraje, takže značit ji jako profíka je oprávněné. Na rozdíl od bratra se od bojů drží dál a dává za důležité se naučit spíše něco o přežití, například právě lov je u ní naprosto excelentní. Kromě toho ještě výborně vaří a vyzná se v bylinkách. Je výborný stratég a její představivost sahá velice daleko, někde v ní se totiž ukrývá umělecká duše, proto ji věčně uvidíte zavřenou v pokoji kreslit si na plátně, nežli v tréninkovém centru. Čas od času tam samozřejmě chodí, ne vždy se někdo z kraje přihlásí a ona ví, že může přijít chvilka, kdy ji vylosují do Her, ale jinak by si tuhle cestu dobrovolně nevybrala. Taky hrozně pěkně zpívá, to takhle několikrát uspávala svojí mladší sestřičku, když byla ještě menší. Teď už raději tráví čas s Gunnerem, pokud si s ní zrovna nechce Bee povídat. Na to ona je taky talent, taková vrba. Ano, sice je velmi tichá, ale dokáže se rozmluvit, pokud chce. Co se týče zbraní, tak nejlépe to umí s vrhacími noži. Je to praktické, může to využívat na dálku a i na blízko, pokud už tomu tak bude. Kdyby měla možnost si vybrat, tak by zvolila dálkový boj, jelikož je Halcy takové vyžle a nejspíš by nepřeprala silnějšího kluka. Holku, to ano, ale boje s Gunnerem vždycky prohrávala, takže se to dá odtušit již z toho. Finálně se může kamarádit s každou sečnou zbraní, boj ovládá vždycky velmi precizně. Nezakládá si na tom, aby postavu co nejvíc znetvořila, spíše spoléhá na rychlé zabíjení. Po ránech vždycky běhá, donutila se do této činnosti dobrovolně a ona sama ví, že musí. Ke všemu je to prospěšné, má kvůli tomu lepší kondici, rychlost a výdrž. Kromě toho se ještě naučila plavat a lézt po horách, těch je totiž v Druhém kraji až až. A aby nebyla takové ťuntě, tak si občas dopřává chvilku u boxovacího pytle nebo hodinkou Pilates nikdy taktéž nepohrdne, tudíž je velmi ohebná.


Nejvíce nekvalit má zejména u boje. Sice je stále profík, má lepší držení těla a všechno možné. Také se dokáže poprat s dalším vycvičeným profíkem, ale i tak to zdaleka nemá na to, aby byla na výsluní. V pěstním boji zaostává, vždycky jí dával zabrat starší bráška, ale na to si nějak zvykla. Nerada se motá s těžkými zbraněmi. Není až tak chabá, aby neuzvedla sekeru nebo něco těžšího, jenom je vůbec líná s tím trénovat a něco takového tahat a ještě s tím máchat ve vzduchu. Tyto zbraně tedy nepatří mezi oblíbené. Stejně tak si neporadí ani s lukem, protože jí dává už jenom zabrat vystřelit, natož aby střelila do správného terče. Vypadá vcelku dost nevinně, ale každý si to může vyložit jak chce. Ona o tom ví své, ale několikrát už jí dost naštvalo, že k ní byli kluci opatrnější, protože si mysleli, že když jí ublíží, tak se sesype. Navenek tak prostě vypadá a jak je k tomu tichá, tak to na nevinnosti ještě přidává. Též je starostlivá ke své rodině a hlavně k nejmladší Bumpey, takže se o ní bojí, i když ví, jak moc silná na svůj věk je. Je k rodině velmi citově nakloněná a pravděpodobně by ji to dost zasáhlo, kdyby se jim něco stalo. Jakožto obyvatel Druhého kraje se nikdy nenaučila ovládat technologii a nikdy nezažila pořádnou bídu a hlad. Sama neví, jak by si poradila několik dní v divočině. V horách sice tráví poměrně dost času, ale nikdy neokusila ten správný adrenalin, co aréna dává. Určitě by se začala cítit nesvá, kdyby v přírodě byla moc dlouho a nedařilo by se jí něco ulovit.


Prostřední dítě z řad Cosgrovových. Vysoká, hubená, velice tichá a mile vypadající dívka, už i to její jméno něco prozrazuje. Rodiče totiž mají zálibu pojmenovávat si své děti podle povahy, i když zprvu vůbec netuší, jací budou v dospělosti. Gunner je střela a z Bumpey jde občas strach, ti jsou spíš podobní otci. Ona s matkou jsou vcelku klidné. Všechno řeší s klidem, ale vždy to má efekt a dokáže ztropit dost škod, kdyby chtěla. Je to prostě takové to tiché zlo. Už když se narodila, byla velice klidná a pomalu ani nebrečela, mysleli si, že je s ní něco špatně, ale nakonec se z ní vyklubala tahle zdravá dívka. Gunner a Bumpey po porodu zase hrozně řádili, takže jsou jejich jména úplně na místě. Jelikož si každý myslí, že je křehká, tak se k ní většina chová hrozně opatrně. Nedalo by se úplně říct, že by jí to vadilo, občas jí to vyhovuje, protože za ni někteří udělají třeba namáhavou práci a tak. Taktéž někdy využívá svojí neprůhlednou manipulaci k tomu, aby je k něčemu donutila a oni o tom pak ani nevěděli, protože to udělali jen z toho důvodu, že z ní vyzařuje pozitivní aura. Vcelku je oblíbená, ale sama někdy uvažuje o tom, jestli to není kvůli Gunnerovi. Jelikož holky si s ní vždycky chtějí nějak povídat a kamarádit, ale vidí tam u nich tu záminku se dostat blíž k bráchovi. Jí je to jedno, ona si lidi celkem vybírá, když má z čeho, ale raději vždycky tráví čas o samotě nebo když už, tak ve společnosti kluků, kteří jsou mnohem zábavnější než holky. Většinou to jsou právě Gunnerovi kámoši, do kterých většinou měla dost intenzivní crush, a pak kvůli nim probrečela celé noci, protože oni necítili to samé. V tomhle má vždycky smůlu, ani neví proč tomu tak je. Gunn jí oznámil, že jí všichni mají pořád za tu milou a vypadá, že by se po rozchodu sesypala, ale ona tomu pořád nevěří a myslí si, že si z ní dělá srandu, protože je taková jaká je. Na profesionála a děcko z Druhého kraje má poněkud mírnou povahu. Dokáže být ostrá, to ano, ale má velkou trpělivost, a proto jí většinou nic nevyvede z rovnováhy. Takže se dá říci, že se její ostrá povaha moc neprokazuje. Halcyone ostatní dobře poslouchá a zná tajemství hodně lidí v kraji, nikomu to ale neprozrazuje, protože by pak mohli mlčet a bohužel by už nic nezjistila. Tak proč si to kazit. Některé informace jí dost pomáhají k tomu, aby někoho ponížila na tajnačku. Výsledkem celé Halcyone je to, že vše nekalé provozuje vlastně v tichosti, nikdo o tom neví a navenek si nechává štítek nevinnosti.

other worlds

stranger2s.jpg