Wednesday, December 07, 2016

Bumpey Cosgrove

[ bampi kóstgrouv ]

 

Player: Maddie

FC: Kristina Pimenova



Contact: maddiepond@email.cz

Age: 12 deceased - proměněná v cranka


Token: Halcyonina podprsenka


I když Bumpey ještě ani nemá chodit do výcvikáče, stejně tam chodí, a když jí někdo řekne, že je třeba ještě moc mladá na to, tak mu jenom řekne nějaké sprosté slovo. Dostal ji tam samozřejmě její bratr, ona nejdřív hodně chtěla, ale bez něj by si v tom asi nebyla tak jistá. Takže nejdřív ho jenom sledovala a potom se k němu i přidala. Na blízko je teda dost dobrá. Má výhodu v tom, že je dost malá, i na svůj věk vypadá ještě o dva roky mladší, ale taky už od mala dělá gymnastiku, takže je dost ohebná a mrštná a hlavně má dost dobrý reflexy, je dost rychlá. Takže z blízka je fakt nebezpečná, protože dokáže nejen dobře bodat a sekat, ale taky to dokáže udělat dost rychle, aby si jí třeba jenom tak někdo nevšiml. Taky se umí dobře schovávat, protože je malá, a umí chodit dost tiše. Její bratr je dost šílený, když někoho morduje, teda on ještě nikdy nikoho nezabil, ale na figurínách to ukazoval dost, ona taková není, spíš jí jde o eleganci a tu rychlost. Nemusí všechno zničit. Taky je narozdíl od svého bratra mnohem klidnější. Takže taky není úplně k zahození na boj z dálky, je na tom dost dobře s mířením. Hlavně si nejvíc zamilovala pistoli, to je prostě tak elegantní zbraň, kde se nemusí starat o nic jiného než o míření. Luk ani kuši nemá tak ráda, ona teda celkově má radši boj z blízka, i když je to hlavně pro ni mnohem nebezpečnější, ale adrenalin k tomu patří, ale kdyby si měla vybrat, tak je to určitě pistole. Je dost dobrá v získávání toho, co chce. Jednak si umí hrát na malou roztomilou holčičku, která se umí rozbrečet na počkání, a kdyby ani tohle neprošlo, tak se zmíní doma a je to. Víc nic řešit nepotřebuje. Pokud to doopravdy nehraje, tak moc nebrečí, možná když byla ještě malá a její sourozenci ji šikanovali, ale teď už jim to oplácí, takže si taky nenechá jenom tak něco líbit. Ale je dost silná na to, aby měla seřazený hodnoty, a ví, že na prvním místě je úspěch, potom až emoce. Dokáže je dost dobře oddělit od svých činů. Jak je rychlá, tak i rychle běhá, ale to zase nevydrží moc dlouho. Ale je to fakt rychlý. Když byla ještě menší, tak od svých sourozenců prostě občas utekla, místo toho, aby se jim postavila. Teď už se jim postaví, což teda většinou prohraje, ale sama si toho cení a hlavně si myslí, že Gunner chce, aby byla přesně takováhle.


Vzhledem k tomu, že je holka a že jí je jenom dvanáct, tak fakt není moc silná. Je teda silnější než jiný dvanáctiletý holky, protože trénuje, aby měla nějaký svaly, ale v tomhle věku už to lepší nebude. Je to vlastně výhoda, protože si dost lidí myslí, že když je takhle malá, tak nemůže nic unést, takže je to její skrytá zbraň. Gunner ji sice často tahá ráno z postele, aby s ním šla běhat nebo třeba plavat, ale tohle je její nejneoblíbenější část dne. Vždycky se nechá přesvědčit, protože vlastně chce, aby na ni byl Gunner hrdý, ale to daleký běhání jí moc nejde. Fakt se snaží, ale špatně dýchá a nevydrží běhat dlouho. To ale potom může svému bráchovi posloužit na běh s břemenem, ale ten jí většinou nechá tam, kde se zastaví, ať se dostane domů sama. Co se týče plavání, je tam zase problém s dechem, dlouho pod hladinou nevydrží, ani nevydrží dlouho plavat, rychle se unaví, ale zase rychle plave. Všechno dělá rychle. Tak je tu ten problém, že bez zbraní je na tom s bojem vyloženě špatně, prostě nemá sílu přeprat cvičeného dospělého člověka. Zná různý finty, jak lidi dostat na záda a umí sebeobranu, ale třeba svého bratra by v životě nepřeprala. A co se týče zbraní, taky si většinou vybírá jenom nějaký lehký na nošení, třeba velký meč držela jenom jednou a s natrženým svalem už toho víc nezvládla. Vždycky se soustředila na boj, přežití v přírodě a technologie jí nic neříká. Jako umí si třeba obstarat vodu, umí ji najít a teoreticky by asi zvládla rozdělat oheň, ale všechno je to jenom teorie. Nikdy to nezkoušela a nikdy snad ani nechtěla, jenom se o tom nějak dozvěděla. Má dost ráda své dva starší sourozence, takže vlastně oni jsou jediní dva, na který nezkouší svoje tríčky s manipulováním lidí, který jí jinak dost jsou, ale taky by nikdy nechtěla, aby se jim něco stalo. Podle ní jsou oba dva dost dobří a kdyby jim někdo ublížil, nezasáhlo by ji to jenom jako člověka, ale taky by to podrylo její ideu, že její bratr a sestra jsou nepřekonatelní a že když je jim na blízku, tak se nemusí ničeho bát.


Bumpey je nejmladší ze tří sourozenců z dost bohaté a významné rodiny v kraji, což taky dost poukazuje na to, že její život je úplně bez starostí, protože se prostě nemá čeho bát. A ona se taky ničeho nebojí. Možná když byla mladší, tak to dost schytávala od dvou starších sourozenců, Gunnera a Halcyone, ale teď už si to nenechá líbit. Jako určitě by je nezvládla přeprat ani nic takovýho, ale protože je nejmladší, tak pořád může dost manipulovat s rodičema a s okolím. Hlavně vypadá jako princezna, to mají v rodině, že vypadají hezky, ale ona je vlastně pořád ještě dítě, takže jí všichni všechno věří a ona na tom může těžit. Teda ne všichni, její sourozeci na tohle moc nehrajou, protože když byli malí, tak byli úplně stejní jako ona, takže přesně ví, co dělá. Jenže to Bumpey nestačí. Má je fakt ráda, i když to občas není vidět, hlavně je strašně obdivuje. Chtěla by být přesně jako oni dva, jenom možná ještě trochu lepší. I její rodiče jsou dost známí, oba dva pracují na Hrách, její máma je dokonce tvoří, a táta je pořád super, protože co jí nechce naučit Gunner, může jít za tátou. Takže alespoň takhle známá by chtěla být taky, ale klidně ještě víc. Ví, že jednou bude ze všech nejlepší, tak se podle toho chová. Nezahazuje se jen tak s někým. Má už vyšlapanou cestu od své rodiny, jenom chce být prostě ještě lepší než oni. Ráda dělá hodně věcí a ve všech chce být nejlepší. Úplně nenávidí, když je někdo lepší než ona. No a její bratr a sestra se dost starají o to, aby to tak měla. Je jasné, že alespoň někdo z jejich rodiny to dotáhne fakt vysoko, protože prostě tak moc si to Bumpey přeje. Gunner byl vlastně ten, kdo jí přivedl na myšlenku na Hladové Hry, občas s ním dokonce trénuje. Vlastně taky ví, jak moc miluje Lewise Holbourna, přijde jí to vtipný, vždyť už vypadají skoro stejně, ale jenom to bráchovi předsunuje. Stejně jako on vzhlíží k němu, ona by chtěla dost být jako Gunner. Proto je pro ni trénink s ním tak důležitý. S Halcyone je to víc o tom, že jsou obě dvě holky, takže si můžou víc povídat jako kamarádky, a hlavně Halcy tak netlačí Bumpey, aby byla dobrá, spíš tam pro ni vždycky je. Gunnera má na to, aby byla dobrá v zabíjení a aby se o sebe uměla postarat, Halcyone zase na to, aby pořád byla člověk. Bumpey si často vezme, co chce, vlastně je to jenom další spratek z Dvojky, ale právě proto ví, že si to může dovolit. A je jí dost jedno, že je ještě dost malá, protože kdyby ona měla nějaký větší problém, tak má dva starší sourozence, kterých by se všichni měli bát, a navíc dva rodiče, kteří každému můžou udělat ze života peklo. Je dost podobná svým sourozencům, ale jak už s nimi byla vychovávána a jak si zvykla, že oni se chovají, že všechno umí a všechno zvládnou, tak to bere jako samozřejmost, takže jí chybí pud sebezáchovy a potom se umí teda naštvat.

other worlds

stranger2s.jpg