Tuesday, October 03, 2017

Triston Kyle

[ tristen kájl ]

 

Player: Diddi

FC: Brandon Flynn



Contact: hp.diddinka.hg@gmail.com

Age: 17 deceased - zmražen: Tyrell Gilbert




Triston je vysoký, charismatický hezounek, ale je toho v něm taky daleko víc. Už odmala navštěvuje výcvikové centrum. Prostřídal v něm snad každičkou zbraň a s každou se naučil alespoň obstojně zacházet. Třeba když v aréně viděl nějakou socku, která podle něj zacházela jen o nepatrný kousíček líp s jistou zbraní, hned se pustil do tréninku s tou zbraní, aby byl lepší než nějaká chcíplá socka v aréně. Byl schopný s tou zbraní pracovat i několik dní v kuse, aby byl lepší. Ano, chce ve všem být nejlepší, proto taky tvrdě maká na tom, aby byl dobře připravený do arény. Bere to taky jako jeho povinnost, jelikož je přeci profesionál z Dvojky a to něco znamená. Ovšem nejvíce si oblíbil zbraň zvanou sai. Její pravý potenciál si uvědomil teprve, až s nimi viděl v aréně Damiena Reida, který se pro něj stal vzorem. Začal s nimi trénovat od rána do večera. Někdy vynechal školu, někdy je propašoval domů. Pak je dokonce dostal jako dárek k narozeninám, takže si je bral i do školy. Byl z nich vážně nadšený, protože sai má tolik možností! Bodnout, škrábnout, vykrýt útok – dokonce s ní někomu můžete vyrazit zuby! No není to skvělé? Plus jak předváděl Damien, se s ní dá dobře machrovat. A na machrování se dá sbalit spousta holek. Teda ne, že by s jeho vzhledem měl problém sbalit nějakou holku, to ani v nejmenším. Ovšem, když ho přepadne jeho agresivní nálada, tak sáhne po mačetě, aby s ní mohl všechno rozsekat a zničit. Je středem pozornosti, protože proč si to neužít? Také je dobrý vůdce. Nedělá mu problém se rozhodnout za všechny ostatní. Ani ty, co s ním nesouhlasí zmlátit. To si naopak docela dost užívá, a dokud neteče aspoň troška krve, tak nepřestává mlátit. Vážně se vyžívá v tom, když někoho může mučit a být surový. Dokonce se věnoval i anatomii, aby věděl, kde to fakt bude bolet, když tam někoho bouchne. To si uvědomili hlavně ti, co s ním nesouhlasili, teda kromě jeho kámošů, ty trápí jenom výjimečně. Chodí lovit i zvířátka do hor, jenom, aby je mohl rozkuchat, takže se krve a vnitřností neštítí. Taky se v horách dost dobře běhá, ale upřímně je lepší v rychlostním běhu, protože si myslí, že v aréně bude spíš muset rychle doběhnout nějakého ubožáka, co mu bude chtít utéct než utíkat před někým jiným nebo něčím jiným několik hodin.


Mezi jeho slabiny asi bude patřit, to jak lehce ho dokážete vytočit. Pokud se vám to povede, tak počítejte s tím, že z vás vymlátí duši. Rozhodně na to trénoval dost. A spolužáci nebo respektive ti, co s ním nesouhlasili, to moc dobře vědí. Další jeho slabinou je jeho arogance. Pohrdá sockama. Ať už z jeho vlastního kraje nebo z jiných krajů. No dobře těmi z jiných krajů pohrdá daleko víc. Hlavně, když to nejsou profesionální kraje. Nemá moc dobrý orientační smysl, ale tak to nevadí, zatím se mu nikdy nestalo, že by se nakonec nedostal tam, kam potřeboval. Sice šel třeba místo dvaceti minut hodinu, ale nakonec došel tam, kam měl. Nikdy se nesnažil rozpoznat, co je jedlé a co ne, ale možná by zvládl poznat, co měli doma, pokud by to tak ovšem vypadalo i v přírodě, což není tak úplně jisté, takže by to možná zkusil sníst, ale taky by to mohlo být něco úplně jiného a on by na to mohl taky pěkně umřít. Tak nějak ovšem nepočítá s tím, že by měl být v aréně o hladu, protože zatím vždy bylo alespoň něco k jídlu u Rohu. A kdyby ne tak snad nějaké ty sponzory si sehnat zvládne. Navíc něco ulovit by zvládnout mohl, když se mu dařilo chytit nějaké to zvířátko, aby ho mohl rozpitvat. Ale asi by ho nezvládl uvařit, kdyby neměl nějaký ten zapalovač a papír na podpal. Maskování nepřipadá v úvahu, jelikož je to dost srabácké a taky, proč by se měl schovávat? On bojovat umí a chce, aby to všichni ostatní viděli. Zabíjet malé děti spíš nechá nějaké ty socky než sebe. I kdyby ho to dítě vyprovokovalo, tak by ho zabil rychle, aby moc netrpělo. Myslí si, že je nejlepší a ve všem chce být nejlepší. Rozhoduje se dost unáhleně a nepřemýšlí nad tím, co se může stát. Udělá prostě to, co ho napadne. Rozhoduje i za celou skupinu aniž by se zeptal ostatních, protože proč by se jich měl ptát, když ví, co je nejlepší? Neumí si přiznat, že se mu někdy může stát, že by neměl pravdu nebo ten nejlepší nápad. To spíš se porve s tím druhým, co tvrdí opak, než aby to přiznal.


Sice nikdy nepoznal svoje rodiče, ale bylo zajištěno, aby mu už odmalička nic nechybělo. Rodiče chcípli, ale nechali mu po sobě obrovský balík peněz, takže si je teďka rozhazuje po kraji a vůbec se nebojí, že by mu někdy došli – nul na konci mají deset. Je vychováván svojí tetičkou Ann, která nikdy neměla děti, takže se ho s radostí ujala. Nikdy se o svoje rodiče nezajímal a ani se na nic ohledně nich neptal. Bylo mu ukradený, co dělali, kdo byli. Jediné, co o nich ví, je jak vypadali díky fotkám a jejich jména. Stephan a Selina Kyle. Tetička je z matčiny strany, takže mu chtěla často vyprávět o jeho matce, ale jeho to nezajímalo. Radši šel do výcvikového centra než, aby zbytečně poslouchal vyprávění o jeho mrtvé matce. To by mu přece nepomohlo, aby byl v něčem lepší a vůbec nic by mu to nepřineslo. S velkou oblibou vždy sledoval hry. Pokaždé se díky nim akorát víc utvrdil, že se jednoho dne do nich přihlásí. Pokaždé, když v nich viděl nějakou socku, které to celkem šlo s nějakou zbraní, tak hned zamířil do výcvikáče, aby s ní byl lepší než ona daná socka. Ve výcvikáči trávil hodně času. Ať už posiloval nebo trénoval se zbraněmi. Hodně se mu líbila aréna, ve které byl Damien Reid, kterému dost fandil. Podle něj měl vyhrát on, takže je naštvaný na Trojku a Sedmičku. No a vlastně dál nemá rád ostatní kraje. Většinou proto, že jsou v nich moc velký socky, ale pak taky kvůli rivalitě mezi profesionálními kraji. Dvojka je stejně daleko lepší než Jednička a to plánuje brzo dokázat. Ve škole si nikdy nedělal hlavu se známkami, jelikož půjde do arény a vyhraje. Tudíž nebude muset dělat nic, čemu by ho tam naučili. Navíc si přece na to když, tak může někoho koupit. Naopak si tam dost vybíral, s kým se bude bavit a s kým ne. Většinou se obklopoval lidmi, co s ním souhlasili a byli na jeho společenské úrovni. Ty, kteří s ním nesouhlasili většinou vždy dost surově zmlátil. Také nějaký ten svůj čas věnoval holkám. S několika z nich si docela užil, ale pak ho přestali bavit a šel zase za jinou sukní. Šlo mu to celkem snadno, kvůli tomu, jak umí být charismatický a jeho vzhledu.

other worlds

stranger2s.jpg