Sunday, November 25, 2018

Trin Andmor

[ trin andmor ]

 

Player: Lavínia

FC: Carrie-Anne Moss



Contact: celestiasnow@zoznam.sk

Age: 18 deceased - zmasakrována: D. Sycamore


Token: -


Čo sa jej schopností týka, tak okrem toho, že má neuveriteľný talent na problémy, je neskutočne dobrá s technológiami. V tých sa vyzná naozaj skvele. Či už v prospech Kapitolu, alebo v jeho neprospech. Pretože sa narodila do Tretieho kraja, je úplne logické, že zaobchádza s technológiami. Pracuje na rôznych nových postupoch, podieľa sa na výrobe a vzniku rôznych technologických zariadení a predovšetkým robí zabezpečenie sietí pre Kapitol. No a s tým sa spája aj jej ďalšie plus. Teda vlastne plus pre ňu, mínus pre Kapitol. Je to totiž výborná hackerka. A to skutočne. Pretože sa celý svoj život venovala podkopávaniu autority Kapitolu, naučila sa od svojich rodičov, ako preniknúť do rôznych sietí Kapitolu. Ani jej, ani jej rodičom sa však zatiaľ nepodarilo dostať sa do siete prezidenta. Avšak napríklad kapitolské obchody sa už niekoľkokrát divili, čo sa im to s počítačom diaje. Na toto je Trinity fakt veľmi zručná. Vie sa dostať takmer do každej siete. Má však aj iné schopnosti, Tretiemu kraju možno nie až také typické. Napríklad beh a postreh. Obe vlastnosti má veľmi dobré. Vie behať dosť rýchlo a na veľké vzdialenosti. Postreh má naozaj skvelý, vie postrehnúť aj nepatrnú vecičku. Tiež je dosť odolná. Vydrží toho skutočne veľa. Čo sa bolestí týka aj čo sa urážok týka. Dokáže zostať úplne v pokoji, aj keď ju druhí provokujú. Je hrdá a cieľavedomá a to je dosť dobre. Je to bojovná povaha, ktorá sa len tak nevzdáva. Nevyhľadáva ale žiadne bitky. Drží sa tak od všetkého bokom, preto sa medzi jej schopnosti dá počítať aj skrývanie. Dobrá bude aj v maskovaní, pretože nie je veľmi nápadná, a tak splynie s okolím. Na to, že je taká mladá, má prekvapivo veľkú silu. Avšak jej najtypickejšou schopnosťou je jej chytrosť a ochota. Keď sa povie Trinity, jej blízkym osobám sa ihneď objavia tri charakteristické slová – múdra, ochotná, šikovná. Ľudia, čo ju poznajú, ju v boji proti Kapitolu podporujú. Trinity je našťastie dosť múdra na to, že sa doteraz nenechala chytiť.


Tak ako všetci, aj Trinity prekážajú poníženiu. A to skutočne veľa. Dokonca aj viac ako bolesť. Je totiž veľmi hrdá a poníženie neznesie. Nie že by sa správala nejako hystericky, ale hlboko vo vnútri ju to zraňuje. Medzi jej ďalšiu slabinu sa dá počítať to, že nevie plávať, to je samozrejmé vzhľadom na fakt, do akého kraja Panemu sa narodila. V Treťom kraji sa totiž žiadne väčšie jazero či vodná plocha, nieto ešte more nenachádza. A tak nie je divu. A medzi jej ďalšie slabiny možno počítať aj zbrane. Vzhľadom na fakt, že vo svojom kraji vôbec nenarobia so zbraňami, nedokáže príliš dobre bojovať so zbraňami. Všetky možné zbrane, ako sú sečné, bodné a diaľkové zbrane sú jej neznáme. Možno tak nôž, s ním dokáže bojovať. Ale tak čo, je dosť učenlivá a naučí sa rýchlo bojovať. Tiež sa nevie veľmi dobre predvádzať ani pretvárať, nemá v láske Kapitol a dáva to dosť dobre najavo. To asi nie je vôbec bezpečné. Ale taká už Trinity jednoducho je. Pohybuje sa na veľmi tenkom ľade. Chodenie na čierny trh a hnevanie a provokácia Kapitolu sa nevypláca. Niekto môže povedať, že toto dievča nemá žiadny pud sebazáchovy. Ako veľká sympatizantka s rebelmi tak môže mať veľmi problémy. Toho si je ale Trinity vedomá. Čo jej robiť veľké problémy, je zabíjanie, nie je schopná jednoducho niekoho zabiť len tak bezdôvodne. To by mohol byť veľký problém v Hľadových hrách. Čo sa aliancií týka, dokázala by v nejakej byť ale radšej pracuje sama na seba. Tým, že už takmer vôbec nechodia medzi ľudí, je občas veľmi osamelé. To ale vždy nemusí byť nevýhodou. Čas od času ale predsa len musí vypadnúť a s niekým sa len tak porozprávať. Možno sa dá za slabinu považovať aj to, že takmer nikoho si nepustí k telu. Je to taká jej obrana. Čo sa byliniek a rastliniek týka, tiež sa v nich veľmi dobre nevyzná. Prežiť v prírode by síce dokázala, ale nebola by z toho nadšená. Možno sa za slabinu dá považovať aj fakt, že všetko, čo si myslí, hneď povie dotyčnému a to rovno do očí. A to v prípade Kapitolu a Hľadových hier by mohlo byť naozaj nebezpečné. Jej prima povaha nemusí všetkým vyhovovať. Je dosť nepokorná voči mocným a niekto môže povedať, že je aj drzá. Svoje emócie niekedy nedáva najavo a to niekedy môže byť zlé. Ľudia nevedia, čo si myslia, a tak vôbec nedokážu vyčítať jej reakcie. Trocha je tiež poverčivá a veľmi silno verí v osud a v predurčení. Nemá príliš veľkú silu v rukách, a tak jej bude robiť problémy šplhania. To sú asi všetky jej slabiny.


Trinity sa narodila Nean a Keenusovi pred osemnástimi rokmi. Už od narodenia to bolo veľmi vnímavé a inteligentné dievča, ktoré chápalo veci, ktoré nikto iný v jej veku nechápal. Vždy bola schopná aj čo sa nejakého vyrábania týka. A to veľa. Už ako malá vyrábala rôzne malé veci. Keď povyrástla, začala sa aj veľmi pýtať. A niekedy to neboli nevinné otázky. Začala sa totiž pýtať aj otázky typu, prečo vznikli Hľadové hry, kedy vznikol Panom, prečo je Kapitol taký, aký je, kto bol ich prvým prezidentom, ako vlastne vznikli a kto a podľa čoho rozdelil kraje. Tieto otázky jej však ani rodičia nevedeli zodpovedať. A tiež sa obávali, aby sa takto nezačala pýtať ďalej. Trinity je ale inteligentné dievča a nikde sa nepýtala. Išla si ale svojou cestou a to cestou odporu voči mocným. Hoci pochádza z Tretieho kraja, málokto ju vidí. Väčšinou je pri sebe doma a vyrába rôzne zariadenia, ktorými dokáže zmeniť silové pole. Napriek tomu, že sa jej to darí len v malej miere, predsa len tým dokáže Kapitol znepokojiť. Navyše je to veľmi dobrá hackerka, snaží sa nabúrať do siete Kapitolu a napáchať mu škody čo len ide. Snaží sa dostať do siete vlády, ale to je zatiaľ dosť ťažká výzva. Zatiaľ sa baví tým, že sa nabúrava do rôznych účtov a sietí a robí jej tam len také drobné zmeny, aby si to dotyční všímali, že tam bola. Nejako extra sa nebojí chytenia, pretože je v tomto odbore veľmi dobrá. Až ju ale mierotvorcovia chytia, bude to dosť zlé. Skôr však Trinity nebola až tak izolovaná, predtým sa objavovala vonku celkom čiastočne. Teraz ju však môžete vidieť už len na čiernom trhu alebo vo svojej oficiálnej pracovni. Robí totiž zabezpečovanie sietí a tiež sa podieľa na výrobe rozličných technológiách, čo je vskutku ironické, vzhľadom na fakt, že sa hneď po príchode domov nabúrava do sietí seba vytvorených. Predtým sa tiež viac bavila s ľudia, teraz sa ale drží sama alebo s hrstkou svojich verných a snaží sa robiť Kapitolu problémy čo len to ide. Je to spôsobené tým, že jedného dňa sa jej rodičia dostali do takých problémov s Kapitolom, že boli popravení. Odvtedy ide Trinity v ich stopách a na robenie škôd Kapitolu sa upla. Chce sa im nabúrať do riadiaceho strediska a vyhodiť tým do vzduchu. Tým by padli aj Hľadové hry. To je ale momentálne nad jej sily. Preto sa snažia, a to veľmi aktívne, vyhľadať rebelov, ku ktorým by sa rada pridala. Všetko, čo sa od rodičov naučila, teraz využíva v neprospech Kapitolu. Je to odhodlané a statočné dievča, ale dokáže byť dosť priateľská, keď na to príde. Chce pomáhať ľuďom a je ochotná ich brániť. Má krátke čierne vlasy a šedé oči, pôsobí tak dosť nenápadne, ale hrdo. Nosia čierne oblečenie a malý náramok pod rukávom po rodičoch. Keď sa pre niečo rozhodne, nikedy sa nevzdá a bude pre to robiť čokoľvek.

other worlds

stranger2s.jpg