Wednesday, June 05, 2019

Amber Scott

[ embr skot ]

 

Player: Lavínia

FC: Alice Gilbert



Contact: celestiasnow@zoznam.sk

Age: 15 deceased - popravena za rebélii


Token: přívěsek se stromem života


Rovnako ako každý iný človek má Amber svoje schopnosti a slabiny. Čo sa jej schopnosti týka, jej najväčšou výhodou sú jej povahové vlastnosti. To ako je milá, príjemná, priateľská a silná, väčšina ľudí uvíta. Vernosť je snáď to najviac cenenou vlastnosťou a to práve Amber má. Okrem toho je spoľahlivá a zručná. Vie skvele zaobchádzať s nožom a vedela by vytvoriť nejaké technické pasce. Znalosť technológií a tým sa myslí perfektná znalosť. To se vo Treťom kraji berie ako samozrejmosť. Amber je taktiež veľmi inteligentná a dokáže vymyslieť zaujímavé veci. Je schopná vyriešiť aj zložité úlohy a má dobrú výdrž. Hoci je dosť krehká, je veľmi mrštná. Je schopná vycítiť nebezpečenstvo ešte skôr, ako príde a patrične na to zareaguje. Tiež sa vie dobre maskovať. V tom je skutočne dobrá. Tiež je to človek, ktorý nevyvoláva problémy, a to jej veľkou výhodou. Aspoň tak nemá žiadne problémy. Je to celkom pokojný a poslušný človek. Má síce svoju hlavu, ale do nejakých väčších akcií sa nepúšťa. Jej ďalšou schopnosťou je správania. Správa sa slušne a úctivo, a to by sa jej mohlo stretnúť pri hľadaní sponzorov. Ľudia ju majú radi a Amber sa ich snaží nesklamať. V poslednom Mesiaci sa naučila skvele šplhať.


Má ale aj svoje slabiny. Či už malé, alebo zásadné. To je ale úplne ľudské a k životu to patrí. Jej najväčšou a najzásadnejšou slabinou je Trinity. Keď sa niečo stane Trinity, Amber to prežíva intenzívne. To je samozrejme veľmi nepríjemné, pretože jej kamarátka má časté problémy so zákonom a ako jej kamarátka tým veľmi trpí. Ona sama je tiež citlivá a to je problém. Tiež je zlé to, že sa Amber vždy na niekoho upne. Nikdy nie na viac ľudí, ale keď už, tak veľa. Práve to je vlastnosť, ktorá by jej mohla veľmi ublížiť. Toto si ale Amber nikdy nepripusti. Pre ňu to slabinu nepredstavuje. Iba povahovú vlastnosť. Čo si ale Amber uvedomuje a to naplno, je fakt, že nevie zaobchádzať so žiadnymi zbraňami tak ako profesionálni splatcovia. To ju ale neodrádza. Plávať tiež nevie, pretože predsa nie je Štvrťan. S tým zatiaľ nič nenarobí. Ďalšou jej povahovou slabinou, pokiaľ to tak rozdelíme, je, že nie je žiadny priaznivec násilia a krvi, čo by v aréne mohlo byť zlé. Rovnako fakt, že má problém so zabíjaním. Nevie si vôbec predstaviť, že by niekoho mala zabiť, že by niekomu mohla vziať život. Čo sa jej kondície týka, má malú výdrž.


Už na prvý pohľad milé a úprimné dievča. Taká je iba pätnásťročná Amber Scott. Milá, úprimná, veselá a nápomocná. To o nej hovoria ľudia, ktorí ju poznajú. Je to charizmatická a verná dievčina, ktorá nerobí problémy. Nerobí nič nezákonné ani predtým nerobila. Pred rokom sa zoznámila s istou Trinity, ku ktorej veľmi vzhliada. Dá sa povedať, že je ako tieň. Napriek tomu, že sa ju Trinity snaží chrániť, nič už ju od jej vzoru neodtrhne. Pravdepodobne ju aj miluje. Z toho samozrejme nie sú nadšení jej rodičia Lea a Hayr. Tí majú o Amber strach, aby ju priateľka, ktorá pre ňu predstavuje akýsi vzor, nedostala do problémov. S touto dievčinou sa Amber prvýkrát stretla pri výrobe telefónov a počítačov, kde pracuje. A na prvý pohľad ju zaujala svojím pokojom. Sama Amber je veľmi pokojná a jej koníčkom je maľovanie. Na to má veľký talent. V kraji je obľúbená najmä kvôli svojmu priateľskému správaniu a vernosti. Svoju priateľku by nikdy neopustila, ani keby bola kontaminovaná. To platí samozrejme aj pre rodinu. Čo sa jej povahy týka, okrem toho, čo už o nej bolo povedané je tiež hrdá, a hoci je taká drobná, nevzdáva sa bez boja. Čo sa vzhľadu týka, má hnedé vlasy a hnedozelené oči. Rada nosia žlté šaty a prívesok so stromom života, ktorý dostala od Trinity.

other worlds

stranger2s.jpg