Wednesday, April 13, 2016

Hathor Bastetson

[ háthor bastetcn ]

 

Player: Fenhrier

FC: Conor McLain



Contact: roman.ladi1@gmail.com

Age: 18 deceased - probodnutý skrz naskrz: L.C.


Token: Balíček kondomů


V tréningovom centre vo svojom kraji sa odjakživa venoval gymnastike. Hathor sa tam dokáže moc poohýbať, že vyzerá, akoby si dolámal vo svojom tele všetky kosti, hoci mu prakticky vôbec nič nie je. V bežnom živote sa to zrejme použiť nedá, no v aréne by sa mohol dokázať preplaziť cez úzke miesta, alebo lepšie uhnúť súperovmu útoku. Jeho slabší intelekt by sa dal považovať v istých situáciách taktiež za jedno veľké plus, pretože nad ničím moc nepremýšľa. Medzi dvoma možnosťami si vždy vyberá intuitívne, alebo podľa akýchsi pudov. S touto skutočnosťou ide ruka v ruke aj to, že snáď neexistuje vec, ktorej by sa bál, nevidí logický dôvod prečo by z niečoho mal mať strach. Jeho životné krédo je: „Keď dávajú ber, keď bijú utekaj“. Toto motto má preňho až dve dôležité charakteristické vlastnosti. Prvá je tá, že berie aj keď nemá. Tento chalan je kleptoman a nevie si pomôcť nebrať veci. Mnohokrát sa snažil nejakým spôsobom odhovoriť samého seba, no nedá sa to, túžba po cudzom majetku je priveľká. Všetok nazbieraný jemu nepatriaci majetok hocakej hodnoty si ukladá a skladuje. Robí mu radosť vlastniť niečo cudzie. Dá sa povedať, že Hathor je ako vrana. Druhá strana príslovia vraví o behu. Na to sa nesmie zabudnúť, aj to je Hathorovím veľkým plusom. Dokáže utekať tak rýchlo, že naň nikto v tréningovom centra nemá. I keď zrejme nebude potrebovať utekať pred súpermi, skôr naopak, môže sa to zísť pri nepríjemných kapitolských útokoch v aréne. Je celkom zručný čo sa týka lovu potravy, hlavne tej živočíšnej teda. Nerobí mu problém vyšplhať sa hocikde, kam sa chce dostať. Za prvé nemá strach a za druhé má výbornú stabilitu v nohách, čo si nacvičil pri spomínanej gymnastike. Jedným z jeho ďalších kladov je aj plávanie. Nie je síce nejaký najlepší plavec, nemôže sa zrovnávať s krajanmi zo štvorky, ale aj tak na pomery Prvého kraja sa vo vode pohybuje celkom obratne a efektívne. Hry však nikto nikdy nevyhral bez zbraní, všakže? Tak jemu to ide najlepšie so zbraňou vlastnej výroby, na ktorú si chcel istú chvíľu dať patent. Je to baseballová pálka, na ktorú pripevnil ozubené koleso z cirkulárky, čo jest druh stolnej píly na drevo. S takýmto niečím dokáže svoju obeť poriadne potrápiť, čo sa týka útoku. S týmto však samozrejme nemôže trénovať vo výcvikovom centre. Tam pracuje najradšej s oštepmi, mečmi a šabľami. Jeden s jeho obľúbených druhov čepelí je aj „Khopesh“, čo je tradičný egyptský prehnutý meč.


Jeho vyšinutosť je síce aj pozitívum, v niektorých ohľadoch, no je to zároveň aj jeho najväčšia zábrana ku ceste k víťazstvu. Nie je nijaký možný spôsob ako ho utíšiť, keď má jeden zo svojich super záchvatov. Nikdy mu nepôjde logické myslenie, takže čokoľvek, nad čím treba použiť dve a viac mozgových buniek je pre neho úplné peklo. Ďalej je to totálny sexuálny deviant. Dá sa povedať, že Hathor je akýmsi druhom nymfomana, ktorý bez nejakého toho… Ehm… No dlho nevydrží. Ak sa počíta náchylnosť na získanie pohlavnej choroby medzi negatíva, určite má aj to. Popri všetkých jeho životných strastiach inklinuje aj ku alkoholu a ľahkým drogám, ktoré v prvom kraji nie je zas až tak ťažké zohnať, takže aké také skúsenosti s týmito látkami má. Po páde z výšky počas tréningu gymnastiky si narazil hlavu, ktorá ho veľmi často bolieva, dokonca v nej odvtedy aj počuje hlasy, čo mu radia ako sa správať, ako konať. Nikdy nebol nejakým skvelým človekom, bol a vždy aj bude neohrabaný grázel s vyšinutou hlavou. Nedokáže sa sám o seba plnohodnotne postarať, takže bude potrebovať nejakého spojenca, čo by mu pomohol s bežnými životnými potrebami. Ak by mal jeho život závisieť od získania tepla z ohňa, pravdepodobne by zamrzol. Netuší, ani ho to nikdy netrápilo, ako založiť nejakú vatru. Vodu sa taktiež nenaučil získať, takže ak v aréne nebude minimálne potok, tak má hold smolu. Na to taktiež bude potrebovať nejakého slave. Zo zbraní neovláda prakticky nič poriadne, okrem svojej lásky baseballovej pálky a pár čepeľ. Neznáša akékoľvek zbrane na diaľku, pretože to nie je tak osobné, ako vraždiť niekoho zblízka. V porovnaní s jeho vrstovníkmi je oveľa vyšší, čo mu znižuje šance ukryť sa pred náročným súperom takmer až na nulu. Aj keď trénoval na akadémií, nie je profesionál v pravom význame slova, akoby to všetci ľudia v hrách predpokladali. Skôr to je len nejaký vyšinutý exhibicionista, čo vie byť pekne agresívny v istých životných situáciách.


Život v jednotke je niečo tak úžasné. Niet na to, aby sa niekto narodil na dobré miesto, ku dobrým rodičom a dobrým súrodencom. Jeho rodina bola ten typický „sugar“. Presladená rodinka z Prvého kraju, ktorú všetci obdivovali a ctili si ako akýsi ideál dokonalej famílie. Mohlo to tak byť aj naďalej, nebyť Hathorovho otca, ktorému po akomsi duševnom zvrate ruplo v bedni. Začal sa správať čoraz divnejšie, čo sa u nich doma zo začiatkov prikladalo ku obyčajnej prepracovanosti. To, že je za tým niečo úplne iné sa ukázalo až keď mal tento chlapec tak jedenásť rokov. Ide vlastne o to, že jeho ocino bol ku nemu véééľmi dobrý, kúpil mu véééľké lízatko, no sľúbil, že mu ho dá až po tom, čo mu dovolí sa s ním hrať. Áno tušíte správne, bola to Hathorova prvá sexuálna skúsenosť. Odvtedy sa veľmi zmenil, takže sa nedá povedať, že by sa z toho dostal. Úplne to spolu so spomienakmi na celú jeho rodinu vytesnil po tom, čo jeho fotrík zabil sekerou na drevo celú ich rodinu. Dôvod? Jeho manželka ho našla pri tom, ako vyzlieka ich syna. Ewww. Dosť nepríjemná situácia. Samozrejme, že sa na to prišlo a bol verejne popravený na námestí. Po tomto incidente sa Hathora ujala nejaká milá príjemná rodina, ktorej pán domu bol tréner vo výcvikovom centre. Zo začiatku bolo celé to trénovanie tak ubíjajúce, nič ho nebavilo, všetko bolo náročné, až kým neobjavil Hathor dar z nebies zvaný gymnastika. Zisťoval, že je omnoho o ohybnejší, než sa mu kedy zdalo a dokázal i bez dlhšej prípravy predbehnúť v atletike všetkých jeho spolužiakov. Keďže sa pri tomto športe využíva celkom hot oblečenie, najmä u dievčat, začal si uvedomovať tú hroznú nepotlačiteľnú túžbu sa zblížiť. Čím viac rástol, tým viac sa v ňom búrili hormóny. Nedá sa povedať, že by nejako aktívne vyhľadával prítomnosť chlapcov, no z času na čas neodmietol ponuku aj od nich. Hathor je vlastne taká slut. V prvom kraji to o ňom každý vie, takže sa mu to celkom úspešne toleruje. Navyše kto by odsúdil chlapca s takou ťažkou minulosťou?

other worlds

stranger2s.jpg