Sunday, February 27, 2022

Flynn Cabrrera

[ flyn kabréra ]

[player] Pietro

[fc] Jake Gyllenhaal
 

i’d rather drop dead than be a quitter

× [species] human
× [date of birth] december 8, 2207
× [age] seventeen | 17
× [loyalty] capitol
× [credits] 0

× [level] n/a
× [zodiac sign] sagittarius ♐︎
× [height] 187 cm | 6' 1”
× [occupation] student
× [gems] 0




vitality [ n/a ] × defense [ n/a ]
  • Snad jako každé dítě v Prvním kraji vždy toužil vyhrát Hladové hry, a proto se na to také patřičně připravoval. Přes určitý nesouhlas jeho matky navštěvoval výcvikové centrum hned, jak na to měl dostatečný věk. Bylo to něco, co si vydupal a hodlal doma udělat z každého dne peklo, kdyby nebylo po jeho. I kvůli tomu nebral trénink jako samozřejmost, ale jako výsadu, a snažil se, jak jen mohl, aby dosahoval co nejlepších výsledků. I z toho může být jasné, že je velmi vytrvalý a učenlivý. Pokud se do něčeho pustí, vždy se to pokouší dotáhnout do konce, i kdyby ho to mělo stát úplně vše. Samozřejmě se udržuje v dobré fyzické kondici. Pravidelně cvičí a posiluje. To by mu samo o sobě bylo poněkud k ničemu, takže navíc žije nejzdravěji, co umí. I když si se svým jídelníčkem až takové starosti nedělá, i tak se ho snaží do jisté míry korigovat, aby pro něj byl co nejprospěšnější. Rekreačně se věnuje spoustě sportů, opravdu seriózně bere ale pouze basketbal, který hraje již odmala. Je velmi soutěživý a dokáže tuto náladu probudit i v ostatních, proto je nepostradatelnou součástí týmu. Právě v kolektivech se mu většinou daří nejlépe. Má rád, když má kolem sebe lidi a jeho přítomnost je většinou příjemná i jim. Dal by se označit za takového komedianta, který pro pozornost udělá cokoliv. Dokáže být velmi sympatický a charismatický a těší se díky tomu velké popularitě. Přátelství navazuje bez toho, aby toho o sobě moc prozradil, jelikož nechce s nikým probírat soukromé záležitosti. Proto má většinou hodně informací a přehled o ostatních, ale nikdo toho moc neví o něm. Kromě basketbalu se více věnuje i smíšeným bojovým uměním. Právě to by se mu v aréně mohlo nesmírně hodit. Rozhodně se nedá říct, že by v tom byl nejlepší, prát se ale bezesporu umí. Pro kohokoliv netrénovaného hrozbou bude, i kdyby se zrovna příliš nesnažil. On ale jde naplno naprosto do všeho, takže by taková situace ani neměla nastat. Většinu svého času ve výcvikovém centru tráví tréninkem se zbraněmi, jelikož to považuje za něco, co opravdu bude potřebovat. Je zvyklý na kontaktní boje, proto se nejvíce zaměřil na sekeru a meč. Nepatří mezi typ profíka, co by se spoléhal jen na hrubou sílu a o svých útocích nepřemýšlel. Moc dobře ví, jak moc je v boji důležitá strategie, a proto veškeré své pohyby provádí s rozmyslem. Zbytečně se nežene, raději jede na jistotu, aby si opravdu byl jistý, že oponenta zvládne zlikvidovat. Nikdy z boje neutíká a většinou je v něm nesmírně sebevědomý, což mu jen dodává na síle. Kvůli tomu, co prožívá doma, je i poměrně dost psychicky odolný. Vždy musel být tím, kdo toho vydržel nejvíce, aby před tím ubránil sestru. Bral to jako svou povinnost a má díky tomu tuhý kořínek.
  • Není natolik zahleděný do sebe, aby si neuvědomoval svoje chyby. Naopak, myslí si, že je důležité si je uvědomovat, aby se případně mohl věcem, co mu nejdou, vyvarovat. Tohle platí pro všechno, jen ne na mouchy týkající se jeho osobnosti. Není žádným tajemstvím, že nepatří mezi ty nejchytřejší lidi na světě. Věci kolem něj zkrátka nějak fungují a on opravdu netouží vědět, proč tomu tak je. Ve škole sotva prolézá, a ještě mu to dává dost zabrat. Každý je zkrátka dobrý na něco jiného. Nevidí v tom překážku, jelikož si nemyslí, že by jeho budoucnost závisela právě na vzdělání. Kupodivu nepatří ale ani mezi nejsilnější jedince. Nikdy nebral nabírání svalové hmoty jako své životní poslání. Kdyby se musel nějakou dobu živit tím, co příroda dá, s největší pravděpodobností by se dokázal přiotrávit, neboť mu opravdu chybí jakékoliv znalosti. Stejně tak by si nedokázal ulovit zvíře. Kladení pastí je mu úplně cizí a není kamarád ani s typickými zbraněmi, které se k lovu využívají, jako jsou třeba luk a kuše. Se střelnými zbraněmi má problém celkově, on je machr přes kontaktní boj a cokoliv jiného mu přijde jednoduše nudné a ani se nepokouší se v tom tedy zlepšit. Pokud se do něčeho nenadchne, nejspíše ho k tomu nepřinutíte. Má obrovský odpor dělat věci, které mu jsou někým nařízeny. Úcta k autoritám mu nic neříká a pravděpodobně se vám ještě vysměje, budete-li se ho snažit nějakým způsobem poučit. Jediní lidé, ke kterým chová opravdu respekt, jsou jeho rodiče. Od matky totiž může každou chvíli schytat ránu a z otce si ve své hlavě udělal největšího hrdinu, který nemůže udělat nic špatně. Pokud ho chcete rozhodit, je právě zmínka rodiny tím, čím byste měli začít. Vztahy v ní očividně nejsou ideální a on by dávno už někam zmizel, kdyby necítil jistou odpovědnost vůči své sestře. Byl by pro ni schopný klidně i zemřít, takže vydírat ho přes ni by byla hračka. Opravdu neexistuje osoba, na které by mu záleželo víc. Jeho skupina přátel rozhodně nejsou lidé, kteří by na něj měli dobrý vliv. I přes svou popularitu nemá zrovna dvakrát dobrou reputaci, což je oprávněné. Pro cizí pozornost je opravdu schopný dělat i ty nejvíce nezodpovědné blbosti, které by ho v klidu mohly i zabít. Je to agresor. Nezdráhá se zmlátit nevinného, jen aby se mu dostalo uznání od pár pochybných existencí. Je jen otázkou času, kdy se zaplete do něčeho opravdu seriózního a skončí to pro něj nesmírně špatně. Stále sebe samotného ale vidí jako hrdinu, což je na tom nejvíce alarmující. Myslí si, že vše, co dělá, je nějakým způsobem prospěšné úplně všem a lidé by mu měli být vděční jen za to, že vůbec existuje. Proto se většina jeho vztahů během pár měsíců promění v toxické.

  • [ appearance ] Flynn si, co se týče vzhledu, vzal něco od obou svých rodičů a není tedy divu, že se na něj nekouká úplně špatně. Je jejich perfektní kombinací. Může se to zdát nepodstatné, ale právě fakt, že se v mnohém podobal svému otci, způsobilo, že na něj matka byla vysazená mnohem více než na sestru. Všechny jejich podobnosti mu byly vyčteny snad tisíckrát a je si jich tedy velmi dobře vědom. Právě z toho důvodu by je občas nejradši všechny předělal, nakonec ho to ale vždy přejde a uvědomí si, že on není ten, kdo by se měl změnit. Od otce se výrazně liší hlavně modrýma očima, které zdědil právě z druhé strany. Je vysoký, ale rozhodně to není žádný obr. I když pochází z rodiny, která nepochybně peníze má, často se obléká, jako kdyby tomu tak nebylo. Pokud zmizí na několik dní z domu, zásadně si s sebou nic nebere, takže se pak nelze divit tomu, že jsou jeho věci špinavé a otrhané. Je skoro zázrak vidět ho bez nějakých povrchových zranění, ať už se jedná o modřiny, jizvy, či jiné bolístky. Neodmyslitelně to k němu patří. Právě tento nedbalý vzhled k němu spoustu lidí táhne, což je docela paradox.
  • [ personality ] Jeho povaha je takovým mixem toho, kým by chtěl být a kým bohužel opravdu je. Jako asi většina lidí aspiruje být tou nejlepší verzí sebe samotného, život pro něj měl ale jiné plány. Nesnáší být o samotě, proto si vždy hledá skupinu lidí, se kterou bude trávit svůj volný čas. Nerad se nachází ve vedoucích pozicích, proto se většinou drží stranou a jako své poslání bere všechny pobavit a držet pohromadě. Je velmi komunikativní a společnou řeč dokáže najít téměř s kýmkoliv, i když mu to občas dá zabrat. Získat si cizí sympatie mu tedy nedělá problém. On sám má ale problém lidem věřit, a proto je velmi těžké získat ho na svou stranu. Považuje většinu lidí za hrozbu a je tedy dost odtažitý. Neustále pociťuje jistou potřebu si získat pozornost a je mu jedno, co pro to musí udělat. Ať je to hloupý vtípek, či brutální zmlácení naprosto nevinného kolemjdoucího, nemá opravdu téměř žádné zábrany. Je to kamarád pro každou špatnost, a pokud to následně vyústí v nějaký problém, rozhodně vás v tom nenechá. Vždy je připraven se věcem postavit čelem, přiznat chybu byste ho ale slyšeli málokdy. Stále se ale bohužel nedokázal zbavit svědomí, takže si zpětně své chyby uvědomuje a lituje jich. Opravdu nechce být špatný člověk, občas mu ale připadá, že nemá jinou možnost. V afektu jedná nerozumně a dostává ho to do velkých problémů. Tohle chování celé dětství pozoroval u matky a není tedy divu, že se u něj projevuje také. Má jistou imunitu vůči různým věcem, které by ostatní lidi nejspíš emočně položily. Jeho city jsou dost otupělé, a když už se najde něco, co ho donutí k nějaké reakci, netrvá to dlouho, aby náhodou nedal ostatním šanci vidět mu příliš do hlavy. Ať už dělá cokoliv, nějaká část jeho osoby věří, že je to pro něj a pro ostatní to nejlepší. I když hluboko uvnitř zná své chyby, chce neustále sebe samotného vidět jako hrdinu, co vždy zachrání den.
× × ×
  • [ file 001 ] Jeho narození bylo výsledkem zbrklého vztahu slavné modelky a mírotvorce. Na svět přišel v Kapitolu a nějakou dobu zde také žil. I když si toho z raného dětství moc nepamatuje, matně si vzpomíná na to, že vztah jeho rodičů nikdy nebyl úplně ideální. Počáteční pobláznění se postupem času začalo stávat nenávistí, jelikož neměli opravdu nic společného. Tento problém mělo vyřešit druhé dítě, a tak na svět přišla jeho sestra. Na chvíli to opravdu vypadalo, že se věci spraví, ale netrvalo dlouho, než se opět vše pokazilo. Pokud si na něco vzpomíná dobře, je to den, kdy je matka popadla a odvezla zpátky do svého rodného Prvního kraje. Byl tenkrát ještě opravdu malý, takže z toho moc neměl rozum. Neměl problém přijmout Jedničku jako svůj nový domov. Zdejší lid přeci jen není od toho kapitolského tolik odlišný. Postupem času mu přestal chybět i otec, jelikož matka pečlivě Flynnovi i jeho sestře cpala do hlavy, jak příšerný to byl člověk a jak se bez něj mají mnohem lépe. Jelikož všichni kolem něj vždy mluvili o Hladových hrách, i on se do nich již v dětství velmi nadchnul. Vítězství ho opravdu neskutečně lákalo, což doma nevyvolalo úplně pozitivní reakci. Bylo mu řečeno, že do Her chodí jen blázni a nikdo nechce riskovat jeho případnou smrt, ovšem ani to ho neodradilo. Prosadil si své a začal trénovat. Čas od času se doma objevil nějaký ten dopis od otce, většinou matkou značně cenzurovaný, a párkrát se s ním dokonce viděl osobně, což nekončilo nikdy příliš pozitivně, kvůli tomu, jaký na něj měl Flynn názor. Až na tyto problémy doma byl jeho život jinak úplně normální. Byl velmi společenský a vždy měl spoustu kamarádů. Ve škole se vždy prezentoval jako třídní šašek, což mu na popularitě jen přidávalo. Z toho nebyla nadšená jeho matka, jelikož vůči svým dětem měla do určité míry dosti obsesivní vztah a chtěla je mít stále jen doma. Jakmile toto její chování začalo silně zasahovat do jeho života, začal se bouřit. Utíkal pryč, nevracel se domů, zkrátka dělal vše pro to, aby z něj měla nervy. Těžko říct, co ho k tomu vedlo, ale s pomocí této menší rebelie si začal uvědomovat, že mu třeba neříkala celý život úplně pravdu o otci. Podařilo se mu s ním dostat do kontaktu a začali se opět scházet. Tyto schůzky jen prohloubily jeho nenávist k mámě a otce naopak v jeho očích zvedly na úroveň poloboha. Má v něm obrovský vzor a jednou by chtěl jít v jeho šlépějích. Kdyby se doma dozvěděli, že se stýkají, nejspíš by se už nikdy z domu nedostal, takže to samozřejmě tají. Už takhle mu matka hrozí vším možným kvůli úplným blbostem. Z dávného rozvodu se nikdy nevzpamatovala a své děti terorizovala každým dnem víc a víc. Jednalo se o psychické i fyzické týrání schované za tvrzením, že jen nechce, aby se jim něco stalo. Na pohled perfektní rodina byla za zavřenými dveřmi pěkně zkažená, což se ovšem samozřejmě nemohlo dostat ven. Kdyby mohl, sebral by se a odtrhl se od ní úplně, jenže v tom nechce nechat sestru samotnou. I když nikdy nebyl moc dobrým bratrem, tohle by jí nikdy neudělal. Před otcem se o tom nezmiňuje a on ani nemá, jak to zjistit, protože pokud už se vidí i spolu s matkou, tak se před ním snaží chovat vzorně. Říct mu to by bylo nejjednodušší řešení pro kohokoliv, jen ne pro Flynna. Z neznámého důvodu s tím má hrozný problém a raději se pokouší předstírat, že se to neděje. Většinu volného času tráví venku s kamarády nebo tréninkem, který mu poskytuje jistý útěk od reality. Stále je odhodlaný jít do Her a vyhrát je, otázkou je jenom to, kdy se k tomu opravdu odhodlá. 

  • Brian Cabrrera × Jeho otec je pro něj největší vzor. Vidí ho jako naprosto dokonalého a bezchybného člověka. Tím, že se spolu příliš nevidí, mu dal prostor k tomu, aby si o něm vytvořil spoustu představ, které se od reality nesmírně liší. Ne vždy na něj nahlížel ale takhle pozitivně. Odmala mu do hlavy bylo vtloukáváno, že je to nejhorší osoba na světě, a i když tomu moc věřit nechtěl, nemohl s tím nesouhlasit, když ho pořádně neznal. Dodnes má v hlavě spoustu lžích, o kterých neví, že nejsou pravdivé, snaží se je ale nyní odkrývat a nevěřit všemu, co od matky slyšel. I kdyby něco z toho lež nebyla, nechce si to připustit, protože se podvědomě nehodlá vyrovnávat s tím, že oba jeho rodiče nestojí za nic. Má ho určitě rád, jen je pořád trošku zmatený. Rozhodně by pomohlo, kdyby se viděli častěji, ale chápe, že to kvůli jeho významné pozici není moc proveditelné.

  • 1x sponzorský dar, bojový profesionál

other worlds

stranger2s.jpg