Saturday, January 15, 2022

Elain Barnes

[ elejn bárns ]

[player] Lavínia

[fc] Bahar Sahin
 

life is what happens when you're busy making other plans

× [species] human
× [date of birth] july 16, 2209
× [age] fifteen | 15
× [loyalty] neutral
× [credits] 0

× [level] 1
× [zodiac sign] cancer ♋︎ 
× [height] 165 cm | 5' 4”
× [occupation] student
× [gems] 0


vitality [ 0 ] × defense [ 0 ] × deceased - probodnuté srdce: Vender Crius Sinclair
  • Dievča z Piateho kraja, ktorý je zameraný práve na elektrárne, požičal mladej Elain isté skúsenosti. Je to dosť chytré dievča, ktoré si väčšinou dokáže vedieť rady. Hoci je vo zložitej situácii, so ktorou si ostatní nevedia rady, ona dokáže zachovať chladnú hlavu. Vie veci vyhodnotiť, vyhodnotiť riziká a prípadné zisky a podľa toho sa aj začne správať. Vie vycítiť, do čoho ísť a do čoho nie. Má to, čomu sa hovorí šiesty zmysel. Taktiež sa vyzná v technických záležitostiach. Dokázala by ich využiť aj v aréne. Nie je síce zameraná na technológie ako Tretí kraj, ale vyzná sa veľmi dobre vo všetkom ohľadom najmä elektriny. Vedela by zabiť svojich protivníkov práve pomocou elektrického prúdu. Okrem toho dokáže veľmi dobre behať. Behá takmer každý deň po práci. Behá docela rýchlo a najmä toho vie ubehnúť aj veľkú vzdialenosť. Hoci nie je veľmi fyzicky silná, je dosť dobrá v maskovaní. Dokáže splynúť v prírode a dokáže sa dobre schovávať. To už zopárkrát otestovala vo svojom kraji. Keď vedela, že nemá šancu konflikt vyhrať, schovala sa. Čo sa týka prežitia v prírode, dokáže rozoznať, aké byliny a rastliny sú jedlé a aké sú jedovaté. Vie si aj uvariť polievku z toho, čo les ponúka. Nedokáže si urobiť oheň bez zápaliek, ale dokáže nájsť vodu.
  • Má ale aj svoje zápory, záležitosti, ktoré jej prekážajú v živote, ale aj drobné alebo prirodzené nedostatky. Medzi jej hlavný problémy a pravdepodobne aj hlavnú slabinu patrí práve jej povaha. Elain nie je zlé dievča, len je veľmi zložité a komplikované. Má hneď dve tváre. V tej lepšie stránke je to hodné a milé usmievavé dievča, bohužiaľ ale práve jej šťastie dokáže veľmi rýchlo a odrazu zmiznúť. Nálada sa jej mení počas malej chvíľky, má silné výkyvy. V jednu chvíľu dokáže byť veselá a šťastná a vo druhú chvíľu sa jej nálada zmení tak prudko, že dokáže hodinu plakať, trápiť sa. Jej stavy smútku sú občas také silné, že má samovražedné myšlienky. Tiež sa ale dokáže rýchlo nahnevať a vybuchnúť. To napokon robí a hovorí veci bez rozmyslu. Toto je asi to, čo jej najviac prekáža v jej živote. Ďalej nie je práve fyzicky silná a nedokáže si urobiť oheň. Nevie veľmi dobre narábať so zbraňami, okrem šípu, so ktorým trénovala ako mladšia so svojou mamou. Aj to ale dokáže len minimálne. Rozhodne to nie je bojový typ, skôr je to stratég. Nedokáže sa pretvárať a nemá rada násilie a konflikty. A tak ak môže, vyhne sa im. Nanešťastie nemá práve dobrý orientačný zmysel a v cudzím prostredí sa ľahko stratí. Na druhej strane má dobrú pamäť. Vie však, že do arény je to len veľmi malo.

  • [ file 001 ] Život Elain Barnes sa vyvíjal veľmi postupne vplyvom udalostí, ktoré sa diali okolo nej. Rovnako tak sa aj menila jej povaha a jej psychika. Narodila sa do normálnej rodiny v Piatom kraji. Do jej ôsmeho roku života bolo všetko v poriadku, ale keď jej bolo tých osem, začali sa jej rodičia hádať. A dosť veľa. Elain bola svedkom niekoľkých hádok a začala byť viac napätá a nepokojná. Nakoniec vzťah jej rodičov skončil rozvodom. Elain sa začala viac izolovať a vzďaľovať sa od rodiny. Častejšie trávila svoj čas vonku a vďaka svojej povahe sa dostávala do rôznych menších konfliktov. Je to dosť náladová osoba a jej nálada sa vie prudko odrazu zmeniť. Našla si ale najlepšiu kamarátku – Margaret, so ktorú trávila veľa času. Ich puto bolo čoraz silnejšie. Čom viac ale bola Elain staršia, tým viac sa začala ľudí straniť. Nechcela byť zradená a sklamaná tak, ako u jej rodiny, a tak už si nikoho ďalšieho k sebe nepustila. Jej život sa ale dá sa povedať upokojil. Počas jej štrnásteho roku života začala byť ale čo viac smutnejšia. A začala si hľadať priateľov. Bolo jej jedno koho, chcela niekoho, kto by sa jej venoval, a aby sa s ňou rozprávali. Často sa radila samo so sebou a hoci ju to upokojovalo, začala túžiť po niekom ďalšom. Občas vypomáha pri výrobe svetiel, čo ju veľmi baví. Miluje, keď sa celý kraj rozžiari, a svetlo obecne má veľmi rada.

other worlds

stranger2s.jpg